Samsung’un kapaklı telefonu W2018’in yeni detayları ortaya çıktı

Date:

Samsung’un yeni kapaklı telefonu: W2018

Teknoloji devi Samsung, hiç ara vermeden global pazarda emin adımlar ile yürümeye devam ediyor. Ürettiği akıllı telefonlar ile adından her dakika söz ettiren şirket, şimdi de uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni kapaklı telefonu W2018 adlı cihazı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda zaten, Samsung’un W2018 adlı telefon üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Akıllı telefon ile ilgili bazı yeni detaylar da ortaya çıktı. Gelin, bu ortaya çıkan yeni detaylara göz gezdirelim.

Bildiğiniz üzere, Samsung, geçtiğimiz W2017 kapaklı telefonunu piyasaya çıkarmıştı. W2018’de, W2017’nin halefi olarak kullanıcılarına sunulacak. Model numarası SM-W2018 olarak ortaya çıkan yeni kapaklı akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Telefon, 6 GB RAM ile desteklenecek. Ve, cihazda, 64 GB dahili depolama alanı yer alacak. Akıllı telefonun microSD desteği alıp almayacağı henüz belli değil. Ama, muhtemelen microSD desteği alıp kullanıcılarına hafıza arttırma konusunda yardımcı olacaktır.

Samsung’un yeni kapaklı telefonu: W2018

Akıllı telefonun, TENAA’da ortaya çıkan özelliklerden çok daha farklı olarak ortaya çıkması hepimizi şaşırttı. TENAA’da akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 821AB yonga seti ve 4 GB RAM desteği olacağı söyleniyordu. Ancak, bu bilgiler doğru çıkmadı. Gelelim, yeni kapaklı akıllı telefonun ekran özelliklerine. Samsung’un yeni kapaklı akıllı telefonu W2018, 4.2 inç’lik FULL HD 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir ekranı olacak.

[irp posts=”21841″ name=”Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto X4, Geekbench’te ortaya çıktı”]

Samsung’un yeni kapaklı akıllı telefonu W2018, 2.300 mAh gücünde bir batarya ile kullanıcılarına sunulacak. Aynı zamanda, cihaz, Android 6.0 Marshmallow özelliğine de sahip olacak. Telefonun arka kamerası 12 megapiksel olacak iken, ön kamerası 5 megapiksel olacak. Bildiğiniz üzere, bu kapaklı akıllı telefonlar daha çok Güney Kore, Çin ve bazı Asya ülkelerinde oldukça popüler iken, ABD ve Avrupa’da bu telefonlara ilgi oldukça düşük. Bu sebepten, Samsung W2018’in, Güney Kore ve Çin’de satışa sunulacağı düşünülüyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...