Nakefit’in yeni stickerları bu yaz terlikleri unutturacak

Date:

Nakefit’li çıplak ayaklarınız artık her türlü zeminde güvende

Nakefit, çıplak ayakla özgürce yürüyebilmenize olanak sağlayan ve ayağınıza yapışarak koruyucu hipoalerjenik yapışkan bir çift peddir. Öyle ki bu yaz sahil ve plajlarda herkes Nakefit sticker ile rahatça gezenlere imrenecek. Nakefit’li çıplak ayaklarınız artık her türlü zeminde güvende.Nakefit'li çıplak ayaklarınız artık her türlü zeminde güvende

Tatil bölgelerinde kumsal zeminleri genelde taş ve kum olur. Ve bu zemin ayaklarınızı keser veya çok sıcak olduklarından üzerinde terliksiz durmanız imkansıza yakındır. Hele de öğle vakitleri… Ancak Nakefit bu soruna bir çözüm bulmuşa benziyor. Bize göre yazın denizlerde ve sahillerde rahatça tatillerini yapmak isteyenlerde bu habere oldukça sevinecek.

Nakefit'li çıplak ayaklarınız artık her türlü zeminde güvende
Koruyucu, su geçirmez, giymesi ve çıkarması kolay, kesilme önleyici, rahat

Kullanması inanılmaz basit bir ürün. Her sticker bir çift ayak pedi halinde. Stickerı ayak tabanınıza aynı bir kağıt etiket yapıştırır gibi yapıştırıyorsunuz. Tek yapmanız gereken ayak tabanınızı ortalayarak tüm ayak yüzeyinizi kapladığından emin olmak. Hepsi bu. Bundan sonrası zevkle ve keyifle hiç düşünmeden kızgın sulardan serin sulara atlamak. Su geçirmez özelliği sayesinde ise siz çıkartmadan ayağınızdan soyulmuyor. Bu yüzden suyun içindeyken çıkıp kaybolacağından endişe etmenize gerek yok. Ayağınızdan çıkarması da kolay. Çıkartmak için, sadece bir çıkartma gibi ayağınızdan stickerları soyun!

Su geçirmez olduğundan, sıcak kum ve hatta havuzda yürümenizi sağlayarak ayağınızın kesilmesini önler. Güçlü olduğu için de sokaklarda bile kullanımı harika! Özellikle yaz aylarında ayağına terlik giymek istemeyen çıplak ayakla dolaşan çocukları korumak için mükemmel bir alternatif. Şimdi pek çok sitede satışı gerçekleşiyor. En düşük fiyatı 10 paket yani 20 çift Nakefit için 35 dolar seviyelerinde.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...