Huawei’nin yeni akıllı telefonu Mate 10 için tanıtım tarihi verildi

Date:

Akıllı telefon Mate 10 için tanıtım tarihi netleşti

Mate 9’dan sonra oldukça iddialı bir telefon daha geliyor.

Teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya çıkardığı akıllı telefonu Mate 9 ile dikkatleri üzerinde çekmeyi başarmıştı. Kullanıcıları tarafından oldukça çok beğenen akıllı telefon Mate 9 ile Huawei iyi bir izlenim kazandı. Çalışmalarına ara vermeden hemen ardından Huawei, yeni akıllı telefonu Mate 10 üzerinde çalışmalarını sürdürdü. iPhone 8’e bile karşı koyması beklenen yeni cihaz Mate 10 için tanıtım tarihi açıklandı.

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yeni akıllı telefonu Mate 10’u 16 Ekim 2017 tarihinde tanıtıma çıkaracak. Yeni akıllı telefonda birçok özelliğin yer alması şimdiden ilgi odağı olmasını sağladı. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmış olan akıllı telefon Huawei Mate 9’un özelliklerini hatırlayalım. Daha sonra ise Huawei Mate 10’un özelliklerini ele alalım. Bakalım ne gibi ek özellikler gelmiş.

Akıllı telefon Mate 10 için tanıtım tarihi netleşti

Huawei Mate 9 özellikleri nelerdir?

Geçtiğimiz yıl Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen etkinlikte tanıtımı yapılan Mate 9 akıllı telefonunda, 5.9 inç’lik FULL HD çözünürlüklü bir ekran mevcut. Yaklaşık olarak 7.5 mm kalınlığında ve 190 gram ağırlığında olan akıllı telefon, yeni Kirin 960 işlemcisinden gücünü alıyor. 4 GB RAM ile desteklenen akıllı telefon da, 64 GB dahili depolama alanı mevcut.

[irp posts=”22350″ name=”Netflix’in yeni dizisi Mindhunter için yeni fragman yayınlandı”]

Mate 9 akıllı telefonunda, Leica tarafından geliştirilmiş 20 megapiksellik ve 12 megapiksellik çözünürlükte iki adet arka kamera yer alıyor. Çift ton LED flaşın da yer aldığı cihaz, hızlı bir şekilde odaklama da yapabiliyor. Telefonda, 4000 mAh’lık bir batarya yer alırken, çift sım kart desteği de sunuluyor. Altı farklı renk seçeneğine sahip Mate 9’un fiyat etiketi ise 699 Euro.

Akıllı telefon Mate 10 için tanıtım tarihi netleşti

Huawei Mate 10 özellikleri nelerdir?

Huawei’nin yeni akıllı telefonu Mate 10’da JDI tarafından üretilen FULL Active bir ekran kullanılacak. Akıllı telefonda, 6 inç büyüklüğünde 2160 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir ekranın yer alacağı cihazın ekranı 18:9 en ve boy oranında olacak.

Mate 10 akıllı telefonu gücünü 10 nm’lik Kirin 970 işlemcisinden alacak. Öte yandan, yeni akıllı telefon 8 GB RAM ile desteklenecek ve 64 GB dahili depolama alanı mevcut olacak. Mate 9 akıllı telefonunda olduğu gibi Mate 10 akıllı telefonunun kamerası da Leica tarafından geliştirilmiş 16 megapiksellik ve 23 megapiksellik çift kamera kullanılacak. 16 Ekim 2017 tarihinde Münih’te düzenlenecek olan bir etkinlikte resmiyet kazanacak Huawei Mate 10 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıkça sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...