Neverware’in eski bilgisayarlar için geliştirdiği ChromeOS şimdi Office365’i de içeriyor

Date:

Neverware’in Cloud Ready yazılımı ile Office bir yolla daha okullarda

Neverware, Cloud Ready yazılımı ile kendisine bir isim yaptı. Bu yazılım basitçe, eski PC veya Mac’leri bir Chromebook’a dönüştürüyor. Bu işlem iyice yaşlanmış olan bilgisayarlara, yeni bir hayat veriyor fakat aynı zamanda, tamamen Google’ın çevrimiçi hizmetlerine bağlı olarak çalışıyor. Şimdi ise şirket, Cloud Ready’nin okullar için olan yeni sürümünde, Microsoft’un Office 365 programını da içeriyor. İlk başta çok önemli gözükmese de, Microsoft’un yazılımları ile sürekli içli dışlı olan okullar veya diğer kurumlarda, kullanışlı olabilir.

Hala temelinde sadece bir Chrome OS olmasına rağmen, Cloud Ready’nin bu yeni versiyonu, Google Drive yerine One Drive ile bağlantılı olacak. Benzer bir şekilde, Word, Excel, Powerpoint gibi Microsoft yazılımlarının, online sürümleri de kullanılabilecek. Cloud Ready’nin orijinal sürümünde olan, Office 365’in çevrimiçi uygulamalarını kullanmamak için, hiçbir sebep yok. Bu eklenti öğretmenler, öğrenciler ve yöneticiler için biraz daha kolaylık sağlayabilir.

[irp posts=”8387″ name=”Office artık MacBook Pro’nun dokunmatik barını destekleyecek”]

Fiyatı çok uygun

Bir diğer artısı ise Cloud Ready’nin Office 365 versiyonu, öğrenci başına yıllık sadece 1$ (cihaz başına 15$) tutmaktadır. Bu durum nakit sıkıntısı olan okul bölgelerinde, çok kullanışlı olacaktır. Neverware, kendi OS sürümünü geliştirmek için Microsoft ile beraber çalışıyor, bu durum genç bir yazılım şirketine güvenmekten korkan, Bilgi İşlem departmanlarını rahatlatacaktır.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...