En son sızdırılan Galaxy S8

Date:

Fiyatlar ve renk seçenekleri

Samsung Galaxy S8 ’in piyasaya çıkmasına bir hafta kala beklentiler oldukça yükseldi. Piyasaya sızan bir çok bilgi sayesinde artık model ve daha büyük kardeşi Galaxy S8+ modeli hakkında çok şey biliyoruz. Bununla birlikte bilmediğimiz şeyler de var. Fiyatı bunlar arasında yer alıyor. Bugün itibariyle fiyatı da ortaya çıkmış olabilecek…

Evan Blass (@evleaks)’a göre Samsung Galaxy S8’in en azından Avrupa bölgesindeki fiyatı yaklaşık 799€ (850 Amerikan doları) civarında olacak. Geçen yılki Galaxy S7’nin fiyatından yaklaşık 100€ daha fazla. Fakat çok fazla endişe yapmadan önce hatırlatmak isteriz ki bu fiyatlar her zaman için doğrudan yansımayabiliyor. Daha çok Galaxy S8’in Amerika’da 750$’lık bir fiyata sahip olacağını bekleyebiliriz.

Bununla birlikte daha büyük model olan Galaxy S8+ 899€’ya ek olarak 100€’luk bir artışla satılacak (966$). Dahası, Blass S8 aksesuarlarına yönelik fiyatlarla ilgili de bilgi verdi. Ona göre yeni Gear VR 129€ (138$) civarında olacak ve yeni Gear 360 kamera 229€ (246$) civarında olack. Daha önce sızdırılan DeX bağlantı istasyonu 150€’dan (161$) satılacak.

Tekrar belirtmek gerekirse bunlar Avrupa bölgelerindeki fiyatlar olduğu için benzer şekilde Amerika’ya yansıyacağını düşünmemek gerekiyor. Ama tabii ki Galaxy S7 ve S7 Edge’lere göre fiyat artışı söz konusu olacak.

Blass, fiyatların yanında Galaxy S8’in 3 farklı renkteki yeni versiyonlarına da vurgu yapmış. Resimlerde de görülebileceği üzere yeni renkler soldan sağa olmak üzere Black Sky, Orchid Grey ve Arctic Silver. Telefonun arka bölümünde bu renklerin nasıl göründüğüne dair net bir görüntüye sahip olmamakla birlikte Samsung’un ön paneli bütün modellerde siyah renkte tutmaya devam ettiği görülüyor. Sebebi de telefondaki farklı sensörleri gizlemek olsa gerek.

Bu yeni versiyonlarla birlikte bazı şahsı çekim resimler de piyasaya sızmış durumda. Bu resimler Galaxy S8’in mor renkte olduğunu gösteriyorlar. Bu resimler Blass’ın sağladığı resimler kadar güvenilir görünmemekle birlikte (Mor renkli model oldukça üstünkörü görünümde) yeni renkler gayet hoş görünüyorlar. Firmanın biraz daha farklı şeyler deniyor olduğunu görmek güzel (tabii bu resimlerin gerçek olduklarını varsayarsak).

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...