Nokia 2 akıllı telefonuna ait ilk görseller yayınlandı

Date:

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2’nin görüntüleri ortaya çıktı

Uzun bir zaman aradan sonra akıllı telefon pazarına yeniden giriş yapan Nokia, emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Nokia 8 adlı akıllı telefonunun ardından şimdi de Nokia 2 adlı cihazı ile tekrardan dikkatleri üzerine çeken firma, oldukça iddialı olan akıllı telefonları ile kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor. Bugün ise, elimize Nokia’nın yeni akıllı telefonu olan Nokia 2’ye ait görseller ulaştı.

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2, bugün FCC sertifikasyonunda ortaya çıktı. TA-1029 model numarası ile görüntülenen Nokia 2’nin bazı özellikleri de böylelikle ortaya çıkmış oldu. Cihazın ortaya çıkan ilk görüntülerine baktığımız zaman hemen yeni akıllı telefonda polikarbon bir malzemenin kullanıldığını farkediyoruz. Nokia 2 tasarım konusunda diğer akıllı telefonlar ile oldukça benzer olarak karşımıza çıkıyor.

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2’nin görüntüleri ortaya çıktı

Nokia 2 teknik özellikleri nelerdir?

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2’de diğer modellerinin dışında olmayan biz özellik mevcut. O özellikte yeni cihazda parmak izi okuyucusunun bulunmaması. Bazı akıllı telefon kullanıcıları bu özelliğe önem vermiyor tabi ki de. Öte yandan, Nokia 2 akıllı telefonu gücünü Qualcomm’un Snapdragon 212 işlemcisinden alacak.

[irp posts=”22392″ name=”Montessori eğitimi hakkında bilmedikleriniz”]

Nokia 2 akıllı telefonunda ortaya çıkan sızıntılara göre 1 GB RAM yer alacak ve cihazın dahili depolama alanı da oldukça şaşırtıyor. Akıllı telefonda tam 8 GB dahili depolama alanı yer alacak. Nokia 2’nin şu an için kamera özellikleri bilinmiyor. İlerleyen günlerde kamera özellikleri hakkında da sızıntılar olacaktır diye umuyoruz. Ve, Nokia 2 akıllı telefonu Bluetooth 4.1 standartını bünyesinde barındıracak.

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2’nin görüntüleri ortaya çıktı

Nokia’nın orta segment akıllı telefonu Nokia 2’nin ekran özelliklerine gelecek olursak da, akıllı telefon HD çözünürlüklü bir ekran ile kullanıcılarının karşısında çıkacak. Henüz, Nokia’dan yeni cihazının ekran boyutu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak, Nokia 2’nin ekran boyutunun 4,7 inç ya da 5 inç olması bekleniyor. Gelelim, en can alıcı soruya, Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 2’nin fiyat etiketi ne kadar olacak? Bu sorunun cevabını sizlere tahminler üzerinden vereceğiz. Çünkü, Nokia, bu konuda da henüz bir açıklama yapmış değil. Nokia 2 akıllı telefonunun fiyatının yaklaşık olarak 100 dolar ya da altında bir fiyat ile satışa çıkması bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...