Not alma uygulaması Evernote, bazı mobil platformlardan çekilme kararı aldı

Date:

Evernote, bazı mobil platformlardan çekiliyor

Öncelikle bilmeyenler için, Evernote nedir bir açıklamasını yapalım. Evernote, notlarınızı bir arada tutmanızı sağlayan, notları tablet, PC ve mobil cihazlar ile senkronize eden bir uygulamadır. Birçok şey için oldukça işe yarayan Evernote’u sizin de kullanmanızı tavsiye ederim. Örneğin, gün içerisinde Twitter’da oldukça fazla bilgi paylaşılıyor. Akışa yetişemeyebilirsiniz. Önem verdiğiniz içerikleri inceleyemeyebilirsiniz. Bu yüzden, daha sonra incelemek istediklerinizi Favorilere alıp bu içeriklerin linkleri ile beraber Evernote’a aktarılmasını ifttt uygulaması ile sağlayabilirsiniz. Öte yandan, toplantı notlarını tutmak için de aynı şekilde Evernote’u kullanabilirsiniz. Bu açıklamamızdan sonra artık hepiniz Evernote nedir biliyorsunuz. Gelelim, asıl konumuza, Evernote, geçtiğimiz günlerde internet sitesinden önemli bir açıklama yaptı ve bazı mobil platformlardan çekileceğini söyledi. Peki, o platformlar hangileri?

Evernote, bazı mobil platformlardan çekiliyor

Mobil sektörü, artık tamamen iOS ve Android ele geçirmiş durumda. Eskiden, Microsoft, Blackberry ve Nokia gibi mobil işletim sistemleri de ön plandaydı. Ama, artık değil. Durum böyle olunca da mobil uygulamalar, diğer sistemler için desteklerini kesmeye başladı. Haklı olarak! Bunlardan birisi de not alma uygulaması olan Evernote oldu. Uygulamanın sitesinden bir bildiri yayınlandı ve uygulamanın çekileceği platformlar açıklandı.

[irp posts=”19846″ name=”Google Talk olarak da bilinen Gchat tarihe karışıyor!”]

İnternet sitesinden yapılan açıklamada; uygulama için, Blacberry ve Windows Phone için desteğinin 29 Haziran’dan itibaren kesileceği ve bu platformlarda uygulamayı kullananların, kullanımlarına devam edileceği bildirildi. Bu yönü, kullanıcılar için iyi olmuş diyebiliriz. Tabi, uygulamayı kullanmayanlar da bundan sonra Evernote’u indiremeyecek ve son güncellemeler de kullananlar için artık gelmeyecek. Fakat, kullanıcıların oluşturduğu belgeler, bu destek kesintisinden etkilenmeyecek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...