OnePlus 5 promosyon resmi son rötuşları yansıtıyor

Date:

Yatay dual-kamera modülü

Uzun zamandır hakkında söylentiler dolaşan OnePlus 5’ın ilk promosyon resmi online ortamda açığa çıkarak, yaz ayı lansmanı öncesinde temel tasarım öğelerini ortaya koydu. Koyu kırmızı renkli zemin üzeride çekilmiş ve daha önce aşina olduğumuz bir görünüme sahip OnePlus 5 başlıklı promosyon resmi, Weibo üzerinde Çin’li bir kullanıcı tarafından yayımlanmış. Resimde telefon üzerinde iPhone 7’de olduğu gibi arka bölümde iki adet yatay olarak konumlandırılmış bir kamera modülü bulunuyor. Halbuki bir çoğumuz kameraların dikey konumda olacağını bekliyorduk. Daha önce sızdırılan resimlerde kameralar, yeni modelin arka bölümünde ve dikey olarak konumlandırılmışlardı.

Bununla birlikte OnePlus 5 modelinin ön panel tasarımını da içeren diğer fiziksel özellikler, daha önceki bildirimlerle uyum sağlıyor. Telefonun üst bölümünde ve ortada bir adet hoparlör ve fiziksel bir ana ekran butonu bulunuyor. Bu botun aynı zamanda parmak izi algılayıcısı olarak da kullanılabiliyor.

Cihazın sağ bölümünde bir uyarı kaydıracı yer alırken, sol bölümde ise ses ayarı ve açma/kapama butonu bulunuyor. Tabanın altında ise iki bağımsız hoparlör ızgarası ve ortada USB-C girişi mevcut.

OnePlus 5 Promosyon Resmi

Olası teknik özellikler ve fiyatlandırma ayrıntıları

5.5 inch QHD (2K: 2560 x 1440p) olması beklenen ekran, bir önceki modele kıyasla dört kat daha fazla çözünürlüğe sahip olacak.

İç bölmeye gelince: Her zamanki gibi Qualcomm’un en güçlü işlemcilerinden olan Snapdragon 835 octa-core işlemci kullanılacak olan dahili bölümde 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB hafıza, ve 3.600mAh batarya kullanılacağı düşünülüyor. Şarj birimi olarak da Dash Charge 2.0 kullanılacak.

12MP’lik, RGB ve Monokrom lenslerle donatılmış arka yüzde bulunan dual kameralarla birlikte ön yüzde ise 8MP’lik bir kamera bulunacak.

Fiyat itibariyle de 449$ civarında bir rakam geziniyor piyasada.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...