Orisa’nın çıkış tarihi belli oldu!

Date:

Overwatch yeni kahramanın çıkış tarihini açıkladı.

Yeni kahraman Orisa’nın çıkış tarihi 21 Mart olarak açıklandı.

Blizzard, çıkış tarihini açıklamalarının yanı sıra birde kahramanın yapılış süreci ve yapılmadan önce nelerden ilham aldıklarına dair bir video yayınladı.

Video’da Overwatch oyun direktörü Jeff Kaplan “İlk başlarda Orisa bir kaç bildiğimiz yetenekten oluşan toplama bir karakterdi. Ama anlık olarak ondan zevk almaya başladık ve doğru bir kahramanın yapım sürecinde olduğumuzun farkına varıp devam ettik.” diyor.

Orisa, Reinhardt’ın göstermiş olduğu takıma liderlik etmek, belirli bir yoldan gidip takım arkadaşlarına önderlik etmek gibi yapımcıların “Anchor Tank” dedikleri bir yapıda karşımıza çıkıyor. Orisa’nın tasarımı Numbani haritasına Afrikalı bir mekanik kahraman yapma fikrinden geliyor. Tasarımındaki kavisli şekiller, sarı-yeşil ve toprak tonları da buradan geliyor.  Bunun yanında yapım ekini Afrika menşeli bir kahramanın yanı sıra dört ayaklı bir kahraman yapmak da istemişler. Çünkü ekip oynadıkları Omnic kahramanlarından daha fazla yararlanmak istemiş.

Eğer Orisa’nın ilk duyuruluşunu kaçırdıysanız veya detaylı bilgi edinmek istiyorsanız daha önce yayınladığımız haberimizden Overwatch dünyasının 24. kahramanı olan Orisa’nın detaylarına ulaşabilirsiniz.

[irp posts=”9713″ name=”Overwatch’un yeni kahramanı Orisa!”]

Ayrıca çıkış tarihinden önce oynayıp bu yeni kahramanın dinamiklerini test etmek isterseniz de oyunun PTR sürümünden erişim sağlayarak Orisa’yı deneyebilirsiniz.

 

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...