‘Planescape: Torment’ remaster, 11 Nisan’da çıkıyor

Date:

Bir çok eski oyuncu Planescape: Torment ’ın sağlam bir rol oyunu olduğunu kabul eder. Sıradışı bir kurulumu, derin bir hikaye, unutulmaz dialoglar ve oyun oynama mekaniğiyle bir araya getiren oyun, hala ayakta durmayı başarıyor. Siz de oyunun hayranlarından biriyseniz, heyecanınızı modern donanımlarda oynayarak yatıştırmak için fazla beklemek zorunda kalmayacaksınız. Beamdog, Hasbro ve Wizards of the Coast ‘Planescape: Torment (Zenginleştirilmiş Versiyon)’u 11 Nisan’da çıkaracaklarını bildirdiler. Oyunun yenilenmesi için verilen yüksek emeklerden ötürü bu çalışma, oyunun daha yeni donanım üzerinde çalışması için yapılan ufak tefek cilalamalarla göz boyamanın ötesinde bir çalışma olmuş.

Yenileme çalışması oyuna Mac ve Windows PC’ler üzerinde 4K uyumlu bir arayüz, zenginleştirilmiş oyun müziği ve arayüz düzenlemeleri (alan zoomlama ve hızlı yağma gibi) kazandırarak oyunun 18 yıllık gelişimini yansıtmış. Çalışma aynı zamanda Torment’ın baş tasarımcısı Chris Avellone’un katkılarından da payını almış. Avellone bazı hataları düzeltirken, oyuna kendi ideal vizyonunu kazandırmak için yenilemeler yapıyor. Bu oyun aynı zamanda hem Android’e, ve hem de iOS’e aynı gün girecek olan, RPG’nin mobil için yapılmış ilk versiyonu.

Beamdog Planescape’in bilgisayar versiyonlarını kendi mağazasından, GOG, Mac App Mağazası ve Steam üzerinden 20 dolara yayınlıyor. Mobil üzerindeki versiyonunu 10 dolar karşılığında App Store ya da Google Play’den indirebileceksiniz. Her iki durum için de fiyatın uygun olduğunu söyleyebiliriz. Beamdog tipik bir oyun süresinin 50 saat ya da daha fazla süreceği tahmininde bulunuyor.

Nostaljik bir Torment oyuncusu olarak, ya da klasik Dungeons & Dragons deneyimini yaşamak isteyenler için kaçırılmaz fırsat.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...