PlayStation Plus üyeliklerine yeni fiyat tarifesi geldi!

Date:

PlayStation Plus’a yeni bir zam kapıda

Eğer bir PlayStation Plus kullanıcısı iseniz erkenden önleminizi almanız konusunda bir tavsiyede bulunmak boynumuzun borcu. Neden mi? Çünkü, zamlar kapıda. PlayStation Plus üyelikleri için yeni fiyat tarifesi açıldı. 31 Ağustos 2017’den itibaren geçerli olacak bu yeni fiyat tarifesi gelmeden, 12 Aylık Plus üyeliğinizi şimdiden alın derim. Şu anda zamlanmamış hali ile sitesinde sizleri bekliyor. Elinizi çabuk tutmazsanız yakın bir zamanda cebinizi yakacak gibi görünüyor.

Peki, ya nedir bu PlayStation Plus? Bilmeyenler için kısa bir açıklama geçsek iyi olacak. PlayStation Plus, PlayStation konsolları için üretilen ücretli bir üyelik sistemidir. Konsollarda geçen kısa adı da, PS PLUS’tır. Şuan için yalnızca, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 3 (PS3) ve PlayStation Vita (PS Vita) için geçerlidir. Ancak, son olarak çıkan PlayStation 4 kasası olan PlayStation Pro’yu da desteklemektedir. Her ayın başından sonuna kadar iki adet oyun sunan PlayStation Plus, sadece bu özelliği sunmuyor.

PlayStation Plus’a yeni bir zam kapıda

[irp posts=”21903″ name=”Sony, Uncharted The Lost Legacy için yeni bir oynanış videosu yayınladı”]

PlayStation Plus üyeliği sizlere birçok avantajlı fırsatlar sunuyor. Bu üyelik ile, ücretsiz olarak sunulan oyunları, oyun kütüphanenize ekleyebiliyor ve PlayStation Plus üyeliğiniz boyunca da sınırsız bir şekilde bu oyunu oynayabiliyorsunuz. Eğer PS Plus üyeliğinizi iptal ettirirseniz oyunlar kütüphanenizden siliniyor ve tekrar oynamak için oyunun kutulu versiyonunu ya da PSN Store’dan alınan online versiyonunu satın almanız gerekiyor. PlayStation Plus’ın bir diğer özelliği ise, PS4’te online oyun oynama desteği sunmasıdır. Ayrıca, PlayStation Plus üyeliği ile, 10 GB’lık ücretsiz bir bulut (cloud) depolama alanı sizlere sunuluyor. Böylelikle, save dosyalarınızın kaybolması engelleniyor. Oyunlar açmış olduğunuz karakterler, arka plan resimleri ve bölümler gibi alanlar format sonrasında kaybolmayıp sizler için saklanıyor.

Şimdi gelelim, PlayStation Plus üyeliklerine uygulanacak olan yeni fiyat tarifesine. Yeni yapılan zam ile, 19,99 TL olan fiyat birden 23,99 TL’ye yükselecek. Ve, üç aylık PlayStation Plus üyeliklerine gelen zamda, üyelerini epey üzecek gibi görünüyor. Üç aylık üyelikte 57,99 TL olan fiyat 74,99 TL’ye çıkacak. 12 aylık PlayStation Plus üyeliği ise, 149,99 TL’den 179,99 TL’ye çıkacak. Kısacası, ciddi bir fiyat artışı söz konusu. Bu yeni fiyat tarifesi gelmeden şimdi ki fiyattan üyeliğinizi yükseltin derim.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...