Concept Creator, V30’un yeni konsept videosunu paylaştı

Date:

LG V30’un yeni konsept videosu yayınlandı!

LG, Q6 akıllı telefonlarının tanıtımından sonra, ikinci yeni telefonu V30’a odaklanmış durumda. Bu ayın sonunda tanıtıma çıkaracağı akıllı telefonu V30 için, Concept Creator, yeni bir konsept videosu paylaştı. Böylelikle, telefonun tasarımı netleşmiş oldu. Uzun zaman boyunca LG V30 için ne zaman tanıtılacak sorusu merak içinde soruluyordu. Geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi belli olan akıllı telefon, 31 Ağustos 2017’de Berlin’de tanıtılacak.

Twitter’da, Evan Blass’ın paylaştığı görsel ile telefonun pek çok özelliği ortaya çıkmıştı. 31 Ağustosta Berlin’de tanıtılacak olan cihazın özelliklerine göz atalım. Öncelikle, V30, çerçevesiz kavisli bir ekran ile kullanıcılarına sunulacak. Gücünü ise, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak olan akıllı telefon, 18: 9 en ve boy oranı ile raflardaki yerini alacak. Öte yandan, cihaz, kablosuz şarj özelliği ile desteklenmiş durumda kullanıcılarına sunulacak. Telefonun kullanıcılarının en çok sevineceği ve memnun kalacağı özellikte bu kablosuz şarj özelliği olacak gibi görünüyor.

LG V30’un yeni konsept videosu yayınlandı!

LG’nin yeni akıllı telefonu V30, yaklaşık 6 inç’lik OLED bir ekran ile piyasaya çıkacak. Ve, akıllı telefon V30’da çift arka kamerada bulanacak. Ayrıca, arka paneline yerleştirilmiş olan bir parmak izi tarayıcı ile beraber çıkış yapacak. Akıllı telefonun, USB Tip C bağlantı noktası ve 3.5 mm bir kulaklık girişi de olacak. 4 GB RAM ile desteklenecek olan telefonun 32 GB dahili depolama alanı mevcut olacak. Piyasaya çıkacak olan LG’nin yeni akıllı telefonu V30’un microSD desteği alıp almayacağı hususunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, LG, muhtemelen kullanıcıları için telefonda microSD bulundurup, kullanıcılarının telefon hafızalarını yükseltmelerini sağlayacaktır.

[irp posts=”21911″ name=”PlayStation Plus üyeliklerine yeni fiyat tarifesi geldi!”]

Concept Creator’un paylaşmış olduğu konsept videosunda, akıllı telefon V30, her açıdan gösteriliyor. Bu zamana kadar telefon için paylaşılan görseller, bu yayınlanan konsept videosu ile birebir uyuşuyor. LG’nin akıllı telefonu V30, 31 Ağustos’ta Berlin’de tanıtılacak. Faryaab Sheikh’in Twitter’da paylaştığı bir tweet’e göre, cihaz Avrupada da satışa sunulacak. Telefonun fiyatının ne olacağına dair şu an için bir bilgi bulunmuyor. Şimdi, sizleri yayınlanan konsept videosu ile baş başa bırakıyorum. Yakın bir zamanda telefon ile ilgili ikinci bir promo videosu çıkacaktır. Sizler ile bütün detayları paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...