Popüler not alma uygulaması Bear renkleniyor

Date:

Çizim ve etiket özelliği

Hızlı, hafif ve sevimli  iOS not alma uygulaması olan Bear, bir yıldan fazla bir süredir takipçi kitlesi oluşturuyor. Uygulamanın mükemmel tasarımı, küçük fakat özlü özellik seti ve sürekli güncellemeleriyle  uygulamanın yıllık 14.99$ ya da aylık1.49$’lık abonelik talebinde bulunmaya hak kazanıyor (bununla birlikte uygulamanın bir çok özelliği ücretsiz). Bugün oldukça önemli bir güncelleme iOS uygulamasına uyarlanıyor: Bear artık ‘karalama’ yapmanıza olanak sağlıyor. Bear’ın özgün nitelikleriyle uyum sağlayan yeni karalama özelliği, üç farklı kalınlıkta iki fırça ve renk dağılımına sahip olacak.

Bear çizim ve Karalama iOS

Parmaklarınızla ya da iPad Pro’daki Apple Pencil gibi bir kalem kullanarak yapacağınız çizimler iPhone, iPad ve Mac’inize aktarılabilecek (eğer kayıtlı kullanıcı iseniz). Fakat sadece iPad ve iPhone üzerinde çizim yapabiliyor, ya da çizimleriniz üzerinde oynama yapabiliyorsunuz. Mac’lerde sadece yapmış olduğunuz karalamaları görüntüleyebiliyorsunuz. Bu resimler, tıpkı Bear’a taşıdığınız diğer resimler gibi yazılı notlarınıza ek olarak tutturulabiliyorlar.

[irp posts=”7190″ name=”Bu ağaç 40 çeşit meyve veriyor”]

Diğer bir iOS’e özgü özellik ise iMessage’a getirilen ‘etiketler’. Tahmin edeceğiniz üzere bu etiketler, bir dizi şirin şeyler yapan şirin bir ayıcığı kapsıyor. Bu son küçük güncelleme uygulamanın görsel temalarına ait. Bundan sonra uygulamanın temasını değiştirdiğiniz zaman aynı zamanda telefonunuzdaki ana ekran simgesi ya da Mac’inizdeki gövde simgesi de değişecek. Fakat tabii asıl cazibeyi karalama özelliği taşıyor. Bear geliştiricilerinin çok fazla özellik ekleyerek uygulamayı kabarık canavara dönüştürmelerini pek hoş karşılamasak da, bir çok uygulama çizim özelliğini belirli bir noktaya kadar destekliyorlar. Bu özelliğin Bear’da da olması hoş bir duygu.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...