Samsung Galaxy Note 8, S Pen ile birlikte ortaya çıktı

Date:

Samsung Galaxy Note 8, S Pen ile görüntülendi

Heyecan ile beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy Note 8 yeni görüntüler ile ortaya çıktı. Görüntülerde, akıllı telefonun ön tarafından ve arka tarafından olmak üzere iki kısmı gösteriliyor. Buna ek olarak da, bir de akıllı telefonun yanında duran S Pen dikkatleri üstüne çekiyor. Görüntülerde mevcut olan S Pen çok şık bir tasarıma sahip. Öte yandan, akıllı telefona bakıldığında, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’a olan benzerliğini hemen farkedeceksinizdir. Yalnızca, bizi şaşırtan şey, telefonun yan tarafında Bixby tuşunu görememiş olmamızdır. Bunun, bir çeşit kavram işlevi olabileceğine inanılıyor. Güç/ Kilit tuşu telefonun hemen sağ tarafına, ses açma ve azaltma düğmeleri de akıllı telefonun sol tarafına konumlandırılmıştır.

Samsung Galaxy Note 8, S Pen ile görüntülendi

Cihazın arka kısmına baktığımızda da, telefonun çift kamera kurulumunu, ikili LED’ini, çift tonlu flaşını ve bir parmak izi tarayıcısını görüyoruz. LED flaş ve parmak izi tarayıcısı, akıllı telefonun üst tarafına konumlandırılmış. Bu görüntüler ortaya çıkmadan evvel bu konuda bazı söylentiler vardı. Telefonun parmak izi tarayıcısının cihazın aşağısına yerleştirileceği öne sürülüyordu. Fakat, son birkaç haftadır ortaya çıkan görüntüler bu tezi çürüttü diyebiliriz. Ya da şirket, Galaxy Note 8’de bir parmak izi tarayıcısı kullanmayabilir. Şu an bu konu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. S Pen’e gelecek olursak, görüntüler de kendini gösteren kalem, Galaxy Note 7’nin kalemine epey bir benzemektedir.

[irp posts=”20581″ name=”Fotoğraf paylaşım servisi Photobucket, Amazon’dan fidye istiyor”]

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8, söylentilere göre, Berlin’deki IFA’nın (1 Eylül’de) başlamasından önce, Ağustos ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Cihaz, muhtemelen 6.3 inç’lik HD SUPER AMOLED bir ekrana sahip olacak. Ve, 6 GB RAM paketi bulunacak. Akıllı telefon gücünü Snapdragon 835 işlemciden alacak. Ama, şunu da belirtmemiz gerekir, Samsung, henüz piyasaya çıkarmadığı Snapdragon 836’yı buna dahil edebilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...