Samsung, Galaxy Note 8’i Ağustos ayında çıkarıyor

Date:

Galaxy Note 8 çıkış tarihi belli oldu

Samsung emin adımlarla rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. Hele 2017, Samsung için oldukça iyi bir sene oldu. Firmanın Nisan ayı içerisinde piyasaya sürdüğü, Galaxy S8 ve S8 Plus satışları rekora koşuyor. Samsung’un önümüzdeki dönem satışa sunmayı planladığı yeni amiral gemisi Note 8’in piyasaya çıkış tarihi de belli oldu.

Herkesin de bildiği üzere, Samsung, 2016 yılında Note 7 akıllı telefonu ile bir fiyasko yaşamıştı. Öyle ki, firmayı büyük bir krizin eşiğine getirmişti. Firma, hem maddi açıdan hem de prestiji açısından önemli kayıplara uğramıştı. Samsung, yine benzer bir felakete sürüklenmemek adına, Galaxy S8 ve S8 Plus’ın test sürecini uzatarak telefonun beklenenden bir buçuk ay kadar daha geç çıkmasına razı olmuştu. Bu sebepten ötürü, Note 8’inde geç çıkacağı düşünülüyordu.

Galaxy Note 8 çıkış tarihi belli oldu

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir rapora göre, bu düşüncelerin yönünü değiştirdi. Note 8 beklenildiği gibi gecikmeli olarak piyasaya çıkmayacaktı. Samsung’un iPhone 8’e olan talebi de göz önüne alarak Galaxy Note 8 için Ağustos ayını hedeflediği belirtiliyor. Bu açıklamayı yapan ise, Samsung’ta çalışan bir yetkili. Yetkilinin dediğine göre, Galaxy Note 8’in tanıtım etkinliği 26 Ağustosta New York’ta gerçekleşecek. Akıllı telefonunda hemen bu etkinlik sonrasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. 26 Ağustos’u bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 8 çıkış tarihi belli oldu

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...