Samsung Galaxy Note 8’in kamera özellikleri belli oldu!

Date:

Galaxy Note 8’in ortaya çıkan kamera özellikleri çok iddialı

Teknoloji devi Samsung, 23 Ağustos’ta düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtacağı akıllı telefonu Galaxy Note 8 ile ilgili ser verip sır vermiyordu. Akıllı telefon ile ilgili, tanıtımına çok az bir zamanın kalmasına rağmen bile ortaya çok az bir bilgi sızdı. Full ekrana sahip olarak piyasaya çıkması beklenen yeni akıllı telefon Samsung Galaxy Note 8’in kamera özellikleri ile bilgiler elimizde ulaştı. Ve, Samsung, yeni akıllı telefonunun kamera özellikleri ile rakiplerine karşı oldukça iddialı bir şekilde çıkış sergileyecek gibi görünüyor.

Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8’i 23 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlik ile tanıtıma çıkaracak. Akıllı telefonun özelliklerine biraz göz atalım. Samsung’un Galaxy S8 serisi ile oldukça benzerlik gösteren akıllı telefon Galaxy Note 8 bazı özellikleri ile Galaxy S8’den ayrılıyor. Nedir bu özellikler? Piyasaya çıkması yakınlaşan yeni telefonda, S8 serisinde olmayan büyük bir ekran ve parmak izi tarayıcısının konumu bulunuyor. Akıllı telefon muhtemelen, 2.960 x 1.440 piksel ve 18.5: 9 en boy oranı ile kavisli bir SUPER AMOLED ekran ile piyasaya çıkacak.

Galaxy Note 8’in ortaya çıkan kamera özellikleri çok iddialı

Teknoloji devi Samsung’un yeni olarak piyasaya çıkaracağı akıllı telefonu Galaxy Note 8’de 6.4 inç’lik bir ekranın olması bekleniyor. Akıllı telefon, bir çok rapora göre, 8 ve 6 GB RAM desteği ile kullanıcılarına sunulacak. Öte yandan, telefonun ekstra bir microSD desteği alıp almayacağı da belli değil. Neyse, bu kısa hatırlatmadan sonra gelelim Galaxy Note 8’in kamerası ile ilgili ortaya çıkan yeni bilgilere. KGI analisti Ming-Chi Guo’nun paylaştığı rapora göre, yeni Galaxy Note 8 kamerası ile oldukça iddialı bir şekilde karşımıza çıkacak.

[irp posts=”21657″ name=”Apple, geliştiriciler için iOS 11 beta 4’ü yayınladı”]

Yeni akıllı telefon, Galaxy Note 8’in 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacağı belirtildi. Ayrıca, akıllı telefonun 13 megapiksel ve 12 megapiksel değerine sahip çift kamera lensine sahip olacağı da açıklanan raporun içerisinde yer alıyor. Samsung Galaxy Note 8’in 13 megapiksel değerinde olan kamerası geniş açığı özelliğine sahip olacak. Bir diğer 12 megapiksel değerinde olanı ise, telefoto özelliği ile kullanıcılarına sunulacak. Her iki kamerasının da bir diğer özelliği 6 adet objektif bulunması ve optik sarsıntıyı önleme fonksiyonuna sahip olması. Samsung, Galaxy Note 8 akıllı telefonunu 23 Ağustos’ta düzenlenecek olan etkinlikte tanıtacak. Telefonun fiyatının 900 dolar civarında olması bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...