Samsung Galaxy S8 Active’in ön izleme videosu yayınlandı!

Date:

Galaxy S8 Active’in videosu, Youtube’da yayınlandı

Teknoloji devi Samsung’un sınırları zorlayan akıllı telefonu Galaxy S8 Active için Youtube’da bir ön izleme videosu yayınlandı. Merak içinde beklenen akıllı telefonu görebilmek sevindirdi dersek yeri olur. Hatırlayacağınız üzere, Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S8 Active’de daha küçük bir ekran kullanacağı haberi sızılmıştı. Daha sonrasında, Samsung tarafından gelen açıklama ile, telefonun küçük bir ekran ile piyasaya çıkmaya hazırlandığı doğrulanmıştı. En son, GFXBench performans testinde görülen akıllı telefonun, ön izleme videosundan önce biraz teknik özelliklerine göz atalım.

Samsung’un piyasaya çıkarmaya hazırlandığı Galaxy S8 Active, az öncede bahsettiğimiz gibi, normal Galaxy S8’den daha küçük bir ekran ile kullanıcılarına sunulacak. Telefonda en başta göze çarpan özellik bu küçük ekranı. Akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Ortaya çıkan görsellerden elde ettiğimiz sonuçlar bu yönde. Öte yandan, Galaxy S8 Active, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Piyasaya çıkacak olan akıllı telefonun microSD desteği alıp almayacağın dair henüz kesin bir açıklama gelmedi.

Galaxy S8 Active’in videosu, Youtube’da yayınlandı

Samsung’un akıllı telefonu Galaxy S8 Active’in ekranı ise, 5.4 inç’lik bir büyüklükte ve 2008 x 1080 çözünürlüğünde olacak. Ayrıca, yeni akıllı telefon IPU sertifikasını almış ve toza, suya ve darbelere karşı dayanıklılığını kanıtlamıştır. Cihazın pili ise, 4000 mAh gücünde bir batarya ile sağlanacak. Akıllı telefonun, metal kenarları dışında gövdesinde polikarbonat bulunuyor. Genelde Samsung’un Active modellerinde fiziksel düğmeler olurdu ancak Galaxy S8 Active’de bu düğmeler yer almıyor.

[irp posts=”21663″ name=”Samsung Galaxy Note 8’in kamera özellikleri belli oldu!”]

Akıllı telefon Galaxy S8 Active’in sol tarafında ise Bixby düğmesi olacak. Cihaz, kutusundan Android 7.0 Nougat ile kullanıcılarına sunulacak. Telefonun diğer kalan özelliklerinin ise, S8 ile aynı olması bekleniyor. Telefonun, su altı kamera modu olup olmayacağına dair de şu an için herhangi bir açıklama yapılmadı. Ve, Galaxy S8 Active’in ne zaman piyasaya çıkacağı da henüz belirlenmedi. Fiyatında dair de bir bilgi sızmadı. Şimdilik, sizleri Youtube’da yayınlanan ön izleme videosu ile baş başa bırakıyorum. Aşağıdaki linkten videoyu izleyebilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...