Samsung Galaxy Note 8 maketi yeni sırları açığa çıkardı

Date:

Parmak izi sensörü yerine biometrik tarayıcı

Samsung küresel akıllı telefon pazarında üstünlüğünü devam ettirmek için büyük oranda iki temel model serisine bel bağlıyor: Galaxy S ve Galaxy Note cihazları. Dünya çapındaki kullanıcılar Galaxy S8 telefonlarını kullanmaya başladıkları için şimdi sıra Galaxy Note 8 ’le ilgili çeşitli spekülasyonları dile getirme zamanı. Ta ki Samsung 2017 yılı içerisinde modelle ilgili açıklama yapana kadar.

Dual kamera

Yeni Samsung Galaxy Note 8 hakkında süregelen söylentilere ek olarak online ortamda su yüzüne çıkan bir maket, cihazın dış tasarımını gözler önüne sererken, parmak izi sensörü ve dual-kamera yapısı ile ilgili olarak da yeni sırları ifşa ediyor. Bu arada şunu belirtmekte fayda var: Telefon üreticileri genellikle aksesuar üreticilerine maket üniteleri göndererek kılıf ve kapakların, telefonun üretim tarihiyle paralel olarak hazırlanmasına yardımcı olurlar.

Samsung Galaxy Note 8

 

Infinity Display

Maket birime ait resimler Galaxy Note 8’in ön yüzünün büyük oranda ‘Infinity Display’ ile kaplanacağını gösteriyor. Infinity Display yakın zamanda lansmanı yapılan Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ta kullanılan yeni bir özellik. Resimler aynı zamanda cihazın arka yüzünde dikey konumlandırılmış bir dual-kamera modülü ve bir de LED flashı olduğunu gösteriyor.

Daha da şaşırtıcı olan şey maket üzerinde parmak izi okuyucusunun olmayışı. Tabii bu da Samsung’un Galaxy Note 8’in ön ekranının altına biometrik tarayıcı yerleştirmenin yolunu bulduğuna dair spekülasyonlara sebep oluyor. Söylendiği kadarıyla ekran altına parmak izi okuyucusu yerleştirmenin zorluğu, Güney Kore’li teknoloji devinin Galaxy S8’lerde parmak izi sensörünü arka yüze yerleştirmek zorunda bıraktı.

Samsung Galaxy Note 8

 

Snapdragon Chipset

Bununla birlikte sızdırılan detaylarla ilgili olarak henüz bir doğrulama yapılmadı. Bu nedenle resimlerin doğruluğuna temkinli yaklaşmak yerinde olur.

Söylentilere göre Samsung’un yeni nesil Galaxy Note cihazı 6.3 inch ekrana ve biraz daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Telefonda aynı zamanda 3x optik zoom kapasitesine sahip 12-megapixel geniş açılı ve 13-megapixel’lik telefoto lenslerin bulunması bekleniyor.

Buna ek olarak Galaxy Note 8’in Amerika’da Snapdragon 835 Chipset’ine, dünyanın diğer bölgelerinde ise Exynos 8895 SoC chipset’ine sahip olması bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...