Samsung, Galaxy Note FE akıllı telefonunu piyasaya çıkardı

Date:

Samsung Galaxy Note FE satışa çıktı!

Teknoloji devi Samsung, neredeyse her hafta bir başka akıllı telefonunu piyasaya çıkarıyor. Bu durumu ile, geçen yıl içerisinde meydana gelmiş Note 7 vakasının izlerini silmeye çalıştığı apaçık ortada. Geçtiğimiz hafta sitemizde de duyurduğumuz haber de, Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy Note Fan Edition adını verdiği cihazını satışa sundu. Şuan için, satışları iyi giden akıllı telefon Galaxy Note Fan Edition kullanıcıları tarafından oldukça beğeni toplamıştı. Yeni satışa çıkardığı akıllı telefonu Galaxy Note FE ise, birkaç özelliği ile Note 7’den apayrı bir fark yaratmayı başarıyor.

Hatırlayacağınız üzere, Samsung deyince her haberimizde bahsettiğimiz tek bir konu var. O da, geçtiğimiz yıl içerisinde Samsung’un Note 7 ile yaşadığı facia… Samsung, pil sorunlarından ötürü, Galaxy Note 7’yi piyasaya çıkardığı gibi kısa bir süre sonra da toplatmaya başladı. Bu kriz, şirketi hem maddi yönden hem de prestiji açısından oldukça sarsmıştı. Daha sonra şirket, Galaxy Note 7’yi tekrar satışa çıkaracağını açıklayıp, Galaxy Note Fan Edition adını verdiği Note 7’nin yenilenmiş halini, Kore’de satışa çıkardı. Şu anlık telefon ile ilgili bir sıkıntı yaşanmadı.

Samsung Galaxy Note FE satışa çıktı!

[irp posts=”20672″ name=”Jawbone’un kapatılışı, giyilebilir ürün endüstrisinin sonunu getiriyor”]

Galaxy Fan Edition, Note 7 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Sadece pil konusunda bir değişiklik yapılmış diyebiliriz. Galaxy Note 7 Fan Edition, Exynos 8890 işlemcisinden gücünü alıyor. Ve, akıllı telefon 5.7 inç’lik QHD SUPER AMOLED bir ekrana sahip. Bunun yanısıra, 4 GB RAM desteği bulunan telefonda, 64 GB dahili depolama alanı mevcut. Ayrıca, microSD desteğine sahip olan cihazda sekiz aşamalı pil testinden geçen 3200 mAh’lık bir batarya var. Note 7 FE’nin diğer versiyonunda ise, Note 7’de kullanılan Snapdragon 820 işlemci yerine Snapdragon 821 işlemcisi kullanıldı.

Note Fe akıllı telefonunda, Bixby tuşu bulunmuyor. Bu sebepten, Bixby’nin ses tanıma işlevine de sahip değil ama Bixby ev ve Bixby hatırlatıcı özelliği kullanılabiliyor. Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note Fe, kutusundan Android 7 ile çıkacak. İlk olarak Kore’de satışa çıkacak olan akıllı telefonun, diğer ülkeler de ne zaman ve hangi tarihte satışa çıkacağına dair henüz bir bilgi yok. Hatta, telefon Kore dışında, sadece birkaç seçilmiş ülke de bile satışa çıkabilir. Bunun hakkında ki bilgi yakın zaman içerisinde elimize ulaşacaktır. Kore’de satışa çıkacak olan Galaxy Note FE akıllı telefonun satış fiyatı ise, 699.600 KRW yani dolar cinsine çevirecek olursak yaklaşık 617 dolar olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...