Samsung’un Frame TV serisi 18 Haziran’da piyasaya çıkacak

Date:

Samsung’un, kullanılmadığında bir sanat eseri gibi görünen Frame TV serisinin babalar gününde satışa sunulacağı açıklandı.

Çok kullanışlı, yer değiştirilebilir kenarlar mevcut ve isteğe bağlı olarak dikey ya da yatay kullanılabiliyor.

Bu yeni TV serisi Samsung’un daha az televizyona benzetmeye çalıştığı ilk girişimi değil. Bundan önce de mobilyalarınız ile uyum sağlaması için Serif TV serisini tasarlamıştı. Freme TV’ye farklı mimari seçenekleri içeren 100 sanatsal parça eklendi. Frame sahipleri için her biri 20 dolarlık ayrı parçalardan oluşan 300’den fazla ek seçenekler sunulan bir kütüphane de mevcut. Ayrıca bu sanat serisinin bedeli olmamasına rağmen aylık 5 dolar karşılığında kütüphanenin tamamına sahip olabilirler. Söylenene göre sanat modu ayarı kablo kutusu ile aynı miktarda güç kullanıyor.

Samsung’un, kullanılmadığında bir sanat eseri gibi görünen Frame TV serisinin bu Pazar günü satışa sunulacağı açıklandı.

55 inçlik model 1.999 dolar, 65 inçlik model ise 2.799 dolardan satışa sunulacak. Beyaz, bej ve ceviz tonlarını içeren ahşap değiştirilebilir çerçeveler, 55 inç TV için 200 dolar, büyük model için ise 250 dolar fiyatla satılıyor. TV ve çerçeveleri 18 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak.

Babalar günü için babanıza ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz babalar günü ile aynı gün satışa çıkacak olan Frame TV’leri bir düşünebilirsiniz. Ya da babalar günü için Samsung Gear S3 yazımıza bir göz atabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...