The Sims 4, Xbox One ve PlayStation 4’e geliyor!

Date:

The Sims 4, artık oyun konsollarında yer alacak

Efsanevi oyun The Sims 4 artık Xbox One ve PlayStation 4 konsollarında olacak. 2000 yılında hayatımıza giren The Sims oyunu hakkında bu zamana kadar pek çok şey söylendi. Genelde, bu oyun için “kız oyunudur” denildi. Ancak, oyunu oynayan erkek sayısı ise oldukça fazla. Kimse inkar etmesin. Oyun için bazı zaman ise, sıkıcı ve herkesin sadist bir şekilde düşündüğü her şeyi gerçekleştirdiği oyun denildi. Bütün bu lafların arkasında tek gerçek var ki, o da, The Sims’in her zaman en çok satanlar listesinde olması. Hatta, oyunun ek paketlerinin bile yok sattığı bir gerçek de mevcut.

EA’nın popüler yaşam simülasyonu oyunu The Sims 4, PC’ye çıkışından tam üç yıl sonra, yeni bir karar ile, Xbox One ve PlayStation 4’e çıkıyor. Böyle birşeyin olması aslında bekleniyordu. Çünkü, The Sims 3, PC’de piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra bir dizi konsolda da piyasaya sürülmüştü. The Sims 4’den de böyle bir hamlenin gelmesi bekleniyordu. The Sims serisini bilmeyen yoktur. Kadın ya da erkek diye ayırt etmek istemiyorum. Çünkü, haberin başında da belirttiğim gibi, The Sims serisinden bir oyunu oynayan erkek oyuncuların sayısı da oldukça yüksek.

The Sims 4, artık oyun konsollarında yer alacak

[irp posts=”21852″ name=”Samsung’un kapaklı telefonu W2018’in yeni detayları ortaya çıktı”]

Gelelim, The Sims 4’e. Oyunda önceki serilerdeki birçok eksik giderildi. Karakter yaratım ekranının gelişmesi ve daha ayrıntılı olması geliştirilen ayrıntılar arasında yerini aldı. Bunun yanı sıra, Sim’lerin duygularına daha çok önem verilmesi ve en önemli şey, oyunda yapay zekanın geliştirilmesi, The Sims 4’ü daha kaliteli bir oyun haline getirdi. The Sims 4, The Sims 3’ün bazı eksiklerini giderdi diyebiliriz. Oyunda bazı kısımların çıkarılması ise, oyuncuları üzmüştü. Bunlardan biri, The Sims 4’te artık havuzun olmamasıydı. Bir diğeri ise, doğan bebeklerin emekleme döneminin olmamasıydı.

EA, yakın zaman içerisinde, The Sims 4 oyununun konsol çıkışı ile ilgili resmi duyuruyu yapacaktır. Bu konuda bazı ayrıntılar da elde edebiliriz belki. The Sims 4’ün çıkış tarihi ise şuan için 17 Kasım 2017’yi işaret ediyor. Yeni bilgiler elde eder etmez sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...