Samsung’un yeni ürünü Notebook 9 Pro, içerisinde S Pen’de bulunduruyor

Date:

Samsung’un yeni ürünü: Notebook 9 Pro

İster gömlek cebiniz ister sırt çantanızdaki fermuarlı bölmeniz ya da bir kalem kutunuz olsun, kaleminizi koymak için var olan bu yerler, bir cihazın yuvası kadar uygun değildir. Notebook 9 Pro, i7 işlemcisi, yararlı bir S Pen ve 13.3 ve 15 inçlik versiyonlarıyla piyasaya çıkıyor.

Notebook 9 Pro ile gelen S Pen, Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book ile verilenle aynıdır. S Pen’i, belgeleri imzalamak ve Windows 10 dizüstü bilgisayarda not almak için kullanabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, HP, Lenovo ve Dell’de dahil olmak üzere birkaç marka, pek çok dönüştürülebilir yazıcı kalemi destekliyor ancak Samsung cihazları daha kapsamlı ve daha işe yarar araçlar sunuyor.

Samsung'un yeni ürünü: Notebook 9 Pro

Tıpkı ASUS’un bu hafta açıkladığı yeni dizüstü bilgisayarları gibi, Notebook 9 Pro, en son nesil intel Core i7 işlemciye sahip olarak sunuluyor. 13 inçlik versiyonunda 8GB RAM bulunduruyor. 15 inçlik versiyonu 16GB RAM ve AMD Radeon 540 grafik kartı bulunduruyor. Bu da Photoshop veya hafif oyunları kolayca işleyebileceği anlamına geliyor.

Notebook 9 Pro’nun ne zaman kullanıma sunulacağını ve fiyatının ne kadar olacağını henüz bilmiyoruz. Fakat, S Pen’e ve i7 işlemciye sahip olması, fiyatının 1500 doları bulacağını gösteriyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...