Şevkat Yerimdar Dizisi Fox tv’de.

Date:

Şevkat Yerimdar Dizisi haksızlığa ve aymazlığa hiç tahammülü olmayan Ankaralı Şevkat öfkesine bir türlü hakim olmayan fakat bu haliyle mahalleli tarafından çok sevilen bir delikanlı.

Yeni dizi Şevkat Yerimdar her ne kadar düzensiz bir hayata sahipse de merhametli, yürekli ve yardımsever biridir. Delikanlılığı, mertliği ve karizmasıyla hatır sayan ve hatırı sayılan bir gençtir. İşte bu saydığımız özellikler Şevkat’a önemli bir görev yükleyecektir dizini senaryosuda bu görev ve emanet üzerine kurgulanmış.

Cevdet Bey, ricasını ve hatırını kıramayacağını bildiği ve çok güvendiği Şevkat’e ,Paris’ten dönen kızı Esin’i emanet eder.

Şevkat Yerimdar ise bu emanete gözü gibi bakacaktır fakat, Esin’i gördüğü anda aklı başından gider. Esin’de Şevkat gibi farklı ve arızalı bir tiptir.Esin’mi Şevkat’e, Şevkat’mi Esine katlanacaktır işler bu noktada karışmaya başlar. Şevkat her ne olursa olsun emanete göz kulak olacaktır fakat serbest yaşamaya alışmış olan Şevkat’e kök söktürmeye kararlıdır. Bütün bu akış içerisinde mahalleyi çok zorlu bir süreç beklemektedir.

Şevkat Yerimdar Dizisi Tanıtımı

Şevkat Yerimdar Dizisi Oyuncuları;

Özgürcan Çevik Şevkat Yerimdar

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir.

Başak Parlak Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş.

Salih Kalyon Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in evsahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Burak Demir Niko

Mahalle muhtarıdır. Çok bilmiştir, hep ermiş gibi konuşur, kıssadan hisse hikayeleri anlatır. Buna karşın ayakları yere basan biri değildir. Şevkat’in kankasıdır. Bahar ile kardeştir. Marika’nın oğludur. Annesi Rum, babası Türk’tür. Babası hayatta değildi.

Canan Maktal Gizem

Güzel, akıllı ama alaycı ve şımarık bir kızdır. Esin’in yakın arkadaşıdır. Ağabeyi Bora ile birlikte oturur, turizm şirketini birlikte yönetirler. Zengin aile çocuğu olduğu için hayatta hiç zorlanmamıştır. Yüzeysel bir yaşam sürmektedir. Hayat herkes için.

Semra Güzel Sanem

Temiz kalpli, iyi niyetli bır kızdır. Esin ve Gizem ile liseden beri arkadaştır. Spiritüel konularla ilgilidir. Yaşam koçluğu yapmaktadır. Danışanlarının tümü mutsuz zengin kadınlardır.

Pascal Nouma Pascal

Antika koleksiyonu yapmak için Cevdet’in dükkanına gider. Önce Cevdet ile ahbap, sonra Şevkat ile kanka olur. Cevdet’ten aldığı antika masanın gizli gözünden define haritası çıkar. Şevkat ile define ararken, beklenmedik maceralara sürüklenir.

Suzan Aksoy Marika

Niko ve Bahar’ın annesidir. Kocası 10 yıl önce ölmüştür. Çarşıda tuhafiye dükkanı vardır. Anaç bir kadındır. Esnafın da annesidir.

 

3 Comments

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...