Prison Break 5.sezonda neler oluyor.

Date:

Prison Break 5.sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı.

Michael Scofield hapisaneden kaçmak ve ülkeyi terk etmek gibi iki aşamalı bir planın içinde, bunula beraber, geçmiş üç bölümde neler olduğundan yola çıkarak dördüncü ve takip eden diğer bölümlerde neler olacağını anlamaya çalışalım.

Prison Break 5.sezon 1.bölüm ‘Ogygia’

5. sezon 1. bölümde öldüğü zannedilen Michael’ın hayatta olabileceğine dair ipuçları gün yüzüne çıkmıştır. Lincoln ve Sara bütün tereddütlerine rağmen,Michael kurtarmak için harekete geçerler . Bu sırada Fox River’in en azılı firarilerinden T-Bag, Sucre ve C-Note da plana dahil olacaklardır.

Prison Break 5.sezon 2.bölüm ‘Kaniel Outis’

Bu bölümde Michael’ın daha önceleri kaçış planları ve denemeleri yaptığını öğrendik. Michael’ın firarında ki en büyük desteği alacağı kişi ise Işığın Şeyhi. Lincoln, C-Note ile beraber kayıp olan Işığın Şeyhi’ni aramaya koyuldular, bu arada Michael ve Whip firar girişimde bulundu. Sara’nın Michael için sürdürdüğü araştırmalar yolunun, dışişleri bakanlığına ve Paul Kellerman ile kesişmesine sebep oldu.Michael gönderdiği mesaj ile harekete geçen Lincoln ve C-Note, Şeyhi IŞİD’in elinden kurtarmaya başardılar.

Prison Break 5.sezon 3.bölüm ‘The Liar’

Michael CIA tarafından kullanıldığını öğrenmek izleyiciler için süpriz oldu. Michael’ın geçmişi ile ilgili bazı yeni bilgilerin ortaya çıkması boşlukları doldurmamıza yardım etti. Poseidon kod adı olan bir kişinin, Abu Ramal’ı kaçırması için Michael’i görevlendirdiği ve Michael’in Yemende bir hapisanede dört yıl kaldığı anlaşıldı. Fakat Michael’in Abu Ramalı kaçırmaya pek niyeti yok. Sara’nın Poseidon ile başı belada, peki kim bu Poseidon ve ekibi ? gerçekten profosyonel bir ekip, Sara bunlarla başa çıkabilecek mi ? Kim bilir belkide Poseidon Sara’nın yeni kocası Scott Ness’tir.

Prison Break 5.sezon 4.bölüm ‘The Prisoner’s Dilemma’

Michael, Whip ve Ja, hapishaneden firar etmek için bugüne kadar ki en ciddi denemeyi yapacaklar fakat büyük bir taviz vermeleri lazım. Fakat bu tavizin ne olduğu belli değil. Michael belkide hiç istemediği halde Abu Ramal’ı kaçış planlarına dahil edecek. Anlaşıldığı kadarıyla Abu Ramal, Michael’e karşı dürüst olmamış bu sebeble Michael, Abu Ramal’a hiç hissettirmeden kaçış planlarının dışında bırakma kararı almıştı. T- Bag ise dış işleri bakanlığından Paul Kellerman’la bir görüşme yapacak. Poseidon kim ? olduğu hakkındaki gizemini final sahnesine kadar  koruyacak gibi görünüyor.

https://youtu.be/7_WZlbEejv0

Prison Break 5.sezon 4.bölüm ilk bakış

Prison Break 5.sezon 5.bölüm ‘Contingency’

Michael’a neler olduğunu hakkındaki belirsizlikler Lincoln’un aşırı öfkeli ve tahammülsüz bir hale getirmiştir. C-Note’un yeni kaçış planı için en büyük engel Cyclops’dur. Sara ise Michael’ın hayatta olduğu gerçeğine piskolojik olarak henüz hazır değil. İlerleyen haftalarda incelemeye ve tahminlerde bulunmaya devam edeceğiz.

Prison Break 5.sezon 6.bölüm ‘Phaeacia’

Yemen’den kaçan Michael, Lincoln ve arkadaşları, Cyclops takibinden kurtulmaya çalışıyorlar.

Prison Break 5.sezon 7.bölüm fragmanı

Prison Break 5.sezon 8.bölüm fragmanı

Prison Break 5.sezon 9.bölüm fragmanı Sezon finali

Prison Break 5.sezon 9.bölüm final  31.Mayıs Çarşamba günü Türkiye saati ile 20:40 Fox Crime’de, tekrarı ise sabah 7:35′ de.

Michael ve Lincoln, Sara ve Mike’ı korumaya çalışırken en nihayetinde Poseidon’la karşılaşırlar.

Prison Break 5. Sezon 9. Bölüm Final de neler olacak.

9 Comments

    • Yani Scott Ness, adam çok iyi niyetli bir duruş sergilemesi beni şüphelendirdi doğrusu. Bu Scott Ness dizinin hemen başında ortaya çıkması seyircide bıraktığı algı tersine dönmesi lazım değil mi ?

  1. izlemiş gibi oldum yavvvv senaristler çok fena terste bırakıyor bizi hep süpriz fakat sezonun tamamı bitince toplu izleyecem editor tamamını izlemiş bakalım tahminleri tutacak mı? editorde terste bırakmasın bizi :))

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...