Bu uygulama ile seyahat planlaması çok kolay

Date:

Zamandan tasarruf sağlıyor

Yeni bir iOS uygulaması seyahatseverlerin, modern seyahat planlamasıyla seyahat başlangıcından bitimine kadar daha hızlı planlama yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. 21 Mart tarihinde uygulama mağazasında yayınlanan HelloGbye, sıklıkla seyahat edenlerin zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olmak maksadıyla tasarımlanmış bir gezi rezervasyon uygulaması ve sanal asistan.

[irp posts=”5819″ name=”Vertu, seyahatsever zenginler için telefon yapıyor”]

Kullanıcılar HelloGbye üzerinde sözlü olarak ya da yazmak suretiyle gezi beklentilerini belirtebiliyorlar. Daha sonra uygulama, hava yolu ve otel ücretlerini de içeren bir dizi seyahat seçeneğini görüntüler. Bunların üzerine tıklandığında farklı seyahat seçenekleri belirir. Platform aynı zamanda grup halinde seyahat için başkalarının da aynı seyahat programına katılmaları için davet göndermeyi de mümkün kılıyor.

Sesle çalışabilen arama yapma özelliğinin beraberinde getirdiği hızın yanında uygulama planlama işleminin alacağı süreyi de kısaltmayı hedefliyor. Birinci sınıf seyahatin kendileri için ne denli önemli olduğu, ya da aktarmasız bir uçuşun bilet fiyatından daha mı az yoksa daha mı çok önemli olduğuna dair bir takım sorulara verilecek cevaplarla kullanıcıların kendileri için profiller oluşturmalarını sağlayarak, planlama için harcanacak zamandan tasarrufu amaçlıyor.  Uygulama aynı zamanda American Express’in sağladığı gelişmiş otel arama analitiklerini de kullanıyor. Kullanıcılar aynı amanda birden fazla profil oluşturabiliyorlar. Böylece bir profil setini iş seyahatleri için, bir diğerini ise aileyle birlikte geçirilecek tatiller için kullanabiliyorsunuz.

Yapımcı, uygulamanın, şu anda sunulan online seyahat rezervasyon seçeneklerindeki bütün form ve alan doldurma işlemlerini daha kullanıcı dostu ve modern bir işlem sağlamak için kaldırıldığını belirtiyor. Uygulamanın yapımı fikri, kurucu Jonathan Miller’ın fırtınanın ortasında bir yol üzerinde seyahat halinde iken çıkmış. Bir otel bulmak için arama yapmayı denemiş fakat hangisinde boş oda olduğunu anlayabilmenin kolay olmadığını görmüş. HelloGbye ise telefona aradığınız şeyi söyledikten 30 saniyelik bir araştırma süresi gerektiriyor. 30 saniye sonra profilinize uygun sonuçları almaya başlıyorsunuz.

Miller “HelloGbye’ın yeni sarsıcı arama ve programlama teknolojisi, karmaşık online seyahat servisleriyle harcayacak zamanları olmayan seyahatçiler için rezervasyon sürecini mükemmel derecede basitleştiriyor. Günümüzde mevcut geleneksel, zaman harcayıcı metodların yerine HelloGbye’ın kullanıcıları kendileri için en uygun detaylı seyahat seçeneklerini hiç olmadığından daha hızlı şekilde rezerve edebiliyorlar. Kullanıcılar ‘HelloGbye’ ile planlama için daha az, seyahat için daha fazla zaman harcayabilirler” dedi.

Basitleştirilmiş rezervasyon işlemlerinin yanı sıra kullanıcılar aynı zamanda call center’a bağlı beklemek zorunda kalmadan dijital asistanı kullanarak hazırladıkları planlarda değişiklikler yapabiliyorlar.

HelloGbye iOS ve herhangi bir tarayıcıda kullanılabilir. Uygulama ücretsiz olmakla birlikte, ücretsiz seyahat planı değişiklikleri, tercihli otel oranları ve yüzde ikilik bir otel ücreti iadesi için aylık 19$ üyelik ücreti ödüyorlar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...