Siri yeni bir yetenek kazandı

Date:

Sürücüler için ideal

Apple’ın Siri asistanı, Amazon Alexa ya da Google Assistant gibi üçüncü taraf entegrasyonlar kadar ön plana çıkamamış olabilir fakat kendi alanında hala faydalı olabiliyor. Firma platformu geçen yıl açtığından bu yana iPhone ve iPad kullanıcılarının bazı işleri ellerini hiç dokunmadan yapabilecekleri önemli uygulamalar platforma giriş yaptı. Örneğin WhatsApp Eylül’den bu yana kullanıcıların sesli mesaj göndermelerine olanak tanıyor, fakat son güncellemenin bir parçası olarak Apple’ın asistanı Siri’ de artık WhatsApp’taki mesajları sesli olarak okuyabiliyor.

Uygulama güncelleştirildiği zaman ‘Siri, en son gelen WhatsApp mesajımı oku” dendiğinde Siri son gelen mesajınızı dikte edecektir. Bu özelliğin arkadaşları ve aileleri en yeni grup sohbetinde olan bitenlerden haberdar olmalarını sağlayacağına şüphe yok, fakat aynı zamanda araç kullanırken gözlerinizi yoldan ayırmadan mesajlarınızı okuma imkanınızı da önemli seviyede arttıracak.

Siri’nin ‘dikte etme’ özelliğini kullanmak için iOS 10.3 ya da üzeri işletim sistemine sahip cihazları kullanıyor olmalısınız. Facebook’un sahibi olduğu firma aynı zamanda ‘Aramalar’ sekmesine, ‘Kullanıcı Bilgisi’ ve ‘Grup Bilgisi’ ekranlarına bazı görsel eklemeler yapmış, çoklu durum ekleme imkanını da beraberinde getirmiş.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...