Sony, Uncharted The Lost Legacy için yeni bir oynanış videosu yayınladı

Date:

Uncharted The Lost Legacy için yeni 15 dakikalık oynanış videosu

Geçtiğimiz hafta içerisinde Twitter üzerinden, Uncharted The Lost Legacy oyununun geliştiricileri bir açıklamada bulunmuştu ve oyunun yapım aşamasının tamamlandığını oyuncular ile paylaşmıştı. Uncharted The Lost Legacy oyununun yapım aşamasının tamamlanmasının hemen ardından, Sony bünyesindeki Naughty Dog tarafından yaklaşık olarak on beş dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Uncharted serisinin ilk oyunu Naughty Dog tarafından geliştirilmiştir. Ve, 2007 yılında Sony Interactive Entertainment tarafından piyasaya çıkarılmıştır. Uncharted, yalnızca PlayStation konsollara çıkması ile birlikte 2016 tarihinde Android ve iOS için başka bir oyun çıkarmıştır. Android ve iOS için çıkarılan oyunun adı, Uncharted: Fortune Hunter’dır. Uncharted serisi, oyunlarında büyük bir başarı sergilemiş ve ilk oyunundan bu yana pek çok oyuncu kitlesine ulaşmıştır. Oyunun, birden çok kitleye ulaşmasının iki sebebi var. Bunların birincisi, oyunun çeşitli diller içermesidir. İkinci sebep ise, oyunun multiplayer seçeneğinin olmasıdır.

Uncharted The Lost Legacy için yeni 15 dakikalık oynanış videosu

Uncharted serisinin ikinci oyunu olan Uncharted 2: Among Thives, 2009 yılında piyasaya çıkarılmıştır. Bu piyasaya çıkan ikinci oyunda yoğun ilgi görmüş ve büyük başarı yakalamıştır. Bu büyük başarının hemen ardından, Naughty Dog, 2011 yılında iki oyun birden piyasaya çıkarmıştır. Bunlar, Uncharted 3: Drake’s Deception ve Uncharted: Golden Abyss’dir. Bu oyunlar ile de büyük başarı yakalayıp, daha geniş oyuncu kitlesine ulaşan seri daha fazla ara vermek istemeyip, Naughty Dog tarafından yine iki oyun birden geliştirilmiştir. Bunlar da, Uncharted 4 ve Uncharted: Fortune Hunter olmuştur. Uncharted 4, PlayStation 4 için çıkış yaparken, Uncharted: Fortune Hunter ise Android ve iOS için çıkış yapmıştır.

[irp posts=”21893″ name=”Akıllı telefon LG Q6’nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!”]

Uncharted: The Lost Legacy oyununda ise, yine seriden tanıdığımız Chloe Frazer ve Nadine Ross’un hikayesine odaklanılmıştır. Hosala İmparatorluğu’nun kayıp şehirinde bulunan eski bir Hint eserini bulmak için yola çıkan ikili, serinin diğer oyunlarında da olduğu üzere, bazı isyancılar ile mücadele etmek zorunda kalacak. Ülkemizde, oyun seriden bağımsız bir hikaye ile çıkış yapacak. Ve, oyun Uncharted: Kayıp Miras ismi ile raflardaki yerini alacak. Uncharted: Kayıp Miras, 23 Ağustos’ta, Türkçe dublaj ve altyazı seçeneği ile raflardaki yerini alacak. Aşağıdaki linkten oyunun oynanış videosuna ulaşabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...