Sony Xperia XZ Premium ile 4K HDR görüntü

Date:

Gigabit LTE

Sadece birkaç hafta sonra Sony’nin yeni ileri teknoloji, yüksek performanslı öncü modeli Xperia XZ Premium cihazını elinize alabileceksiniz. Satışı yapılmaya başlandığında cihaz, Samsung Galaxy S8’den sonra gigabit LTE (mobil ağda ortalama 125 Mb/s hızda indirme yapmayı mümkün kılacak teknoloji) hızını destekleyecek ikinci model olacak.

Firmanın yaptığı açıklamaya göre yeni ‘Motion Eye’ sistemi cihaza öncesine oranla beş kat daha hızlı resim tarama kapasitesi kazandırıyor.  Bu yönüyle cihaz 960 FPS’de yavaş hareketli çekimler yapabilen ilk telefon olacak. XZ Premium’un 5.5-inch ekranı aynı zamanda tam kapasite 4K’da çalışıyor ve HDR içeriği de destekliyor. SIM kısıtlaması olmadan satılacak olan telefonlar, cebinizi bir miktar yakacak. Mağazaya bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama satış fiyatı 800$ civarında (Amerika satış fiyatı) olacak.

[irp posts=”10822″ name=”Sony’den ekransız dokunmatik ekran projeksiyonu”]

Bu rakam sizin için biraz yüksekse, Sony Mobile aynı zamanda orta seviyede modeli olan XA1 modelini de satışa sunuyor. Fiyatı henüz belli olmayan cihazın satışına Temmuz ayı başlarından itibaren başlanacak.

Son olarak belirtelim; Xperia Touch projektörleri de Haziran ayı ortalarından itibaren satışa sunuluyorlar. Amerika’daki özel satış fiyatının 1.700$ olması beklenen cihazın Türkiye satış fiyatı henüz belli olmamakla birlikte, daha yüksek olacağı aşikar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...