Samsung telefonlarda detaylı ses ayarı yapmayı sağlayan uygulama: SoundAssistant

Date:

Samsung, “SoundAssistant” uygulaması ile kullanıcılarına yeni ses ayarı özelliği sağlıyor

Galaxy S8, daha önceki Samsung ürün yelpazesine kıyasla, öncelik olarak “ses” ile ilgileniyor. Ses kalitesi ve yüksekliği, kullanıcılarını memnun ediyor. Zaten, Samsung’un akıllı telefonları da tatmin edici bir ses kalitesi sunmasıyla biliniyor. Samsung’un yeni uygulaması sayesinde, kullanıcılar cihazın ses ayarları üzerinde istediği gibi oynayabiliyor ve isteğine uygun olarak bir ses düzeni ayarlayabiliyor.

Uygulamada, göreceğiniz ilk seçenek, “Senaryolar” kısmı olacaktır. Eğer yanılmıyorsam, LG’nin “UI”larına çok benzer bir seçenek. Aslında, “Senaryolar” kısmı, hangi saat aralığını seçtiğinize bağlı olarak, telefonunuzun sesini özelleştirebilmenizi sağlıyor. Örneğin gece tüm sesler kapatılırken, işte olduğunuz zaman telefonun sessize alınabilmesi ve diğer saatlerde sesin açılması gibi ayarlamalar yapılabiliyor.

Samsung telefonlarda detaylı ses ayarı yapmayı sağlayan uygulama: SoundAssistant

Uygulamada, bir diğer özellik ise; ses tuşlarının işlevini değiştirebilmesidir. Normalde, ses tuşlarına bastığımız zaman, medya sesinin kontrolü sağlanır. Ama bu uygulamada, eğer isterseniz bu tuşları zil sesini artırıp azaltmak için ayarlayabiliyorsunuz.

Ayrıca, bir diğer özellikte, “Mono ses”, sesi stereo’dan mono’ya (her iki kulaklıkta da) değiştirebiliyor; bu, siz sadece bir kulaklık kullanıyorsanız, her şeyi duyabilmeniz anlamına geliyor. Ve, “Sol ve sağ ses dengesi”; hangi sesin hangi kulağa gideceğini seçmenize izin veriyor.

Sonuç olarak, bu uygulama, küçük bir 4MB pakete çok işlevsellik katıyor. Samsung akıllı telefon kullanıcısının kullanması gereken uygulamalardan biri olan SoundAssistant’ı Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Samsung, bunun yalnızca 7.0+ Galaxy cihazlarında çalışacağını söylüyor ancak bunu diğer cihazlarda da deneyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...