Spider-Man’in kötü karakteri Venom, bağımsız filmiyle geliyor!

Date:

Spider-Man serisinin unutulmaz kötü karakteri ‘Venom’ 2018’de sinemalarda

Spider-Man’in en belalı kötü karakteri Venom’u hatırlarsınız. Peter Parker’ın başına bela olmuş uzaydan gelen bu simbiyotu, bağımsız filmiyle yakında sinemalarda göreceğiz. Sony, filmin gelecek sene 5 Ekim’de vizyona gireceğini duyurdu. Karakteri kimin canlandıracağı henüz belli değil. Senaryoyu  Scott Rosenberg (Jumanji senaristlerinden) ve Jeff Pinkner’ın (Stephen King’in The Dark Tower romanını uyarlayan) yazacağı bildiriliyor.

Ekim 2018’de çıkması beklenen Venom’la bu senenin Temmuz ayında gösterime girecek Spider-Man Homecoming yaklaşık bir sene arayla vizyona girecek. 2002’den bu yana farklı yapımlarla seyrettiğimiz Spider-Man serisi, Homecoming filmiyle birlikte üçüncü defa yeniden başlatılmış olacak. Spider-Man karakterini bu filmde genç aktör Tom Holland canlandıracak. Normalde Sony’nin elinde bulunan Spider-Man karakteri, geçtiğimiz sene Marvel Studios ile anlaşılarak Avengers İç Savaş filminde yer almıştı, Homecoming filminde de aynı durum söz konusu olacak.

[irp posts=”7818″ name=”MARVEL Avengers: Infinity War setinden epik bir teaser yayınladı”]

Aslında Venom’u ilk serideki Spiderman 3 filmiyle daha önce beyaz perdede seyretmiştik. 2007’de çıkan serinin üçüncü filminde, Venom karakterini Topher Grace canlandırmıştı. Sony, Andrew Garfield’ın canlandırdığı Amazing Spiderman serisiyle devam ederken de, üçüncü film olarak Marvel’ın süper kötü karakterleri Sinister Six’i konu alan bağımsız bir film yapma planlarını duyurmuştu. Ancak Amazing Spiderman 2’nin gişelerdeki başarısızlığıyla birlikte planlarını değiştirmişti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...