Spotify artık navigasyon uygulaması ‘Waze’ ile entegre çalışabilecek

Date:

Navigasyon uygulamanız üzerinden müzik dinleyebileceksiniz

Akıllı telefonlar hayatımızın her anında bize yardımcı olabiliyorlar. Bunların içerisinde belki de en önemlisi otomobil kullanırken sağladıkları kolaylıklar. Akıllı telefonlar hem gideceğimiz yeri bize tarif ederken hem de istediğimiz müzikleri dinlememizi sağlayan araçlar. Artık bu iki işlemi birlikte yapmak çok daha kolay olacak.

Navigasyon uygulaması Waze ile birlikte çalışan Spotify, artık iki uygulamanın birbirleriyle entegre olarak çalışabileceğini duyurdu. Bu da demek oluyor ki bundan sonra arabamızla hareket halindeyken navigasyon uygulamamızdan çıkmadan istediğimiz gibi müzik seçebilecek veya değiştirebileceğiz. Tam teşşeküllü olarak entegre olan iki uygulama sayesinde uygulamalar arasında geçiş yapmak da çok daha kolay olacak.

İki uygulama arasındaki ortaklık aslında biraz şaşırtıcı. Zira Waze uygulamasının sahibi Google ve bilindiği üzere Google’ın kendi Play müzik dinleme servisi bulunuyor. Yani bu alanda Spotify’la rekabet içerisinde. Bununla birlikte Sotify 50 milyonu bulan üye sayısıyla endüstrinin en büyükleri arasında ve Google Play’in müzik servisinden çok daha geniş bir kullanıcı sayısına sahip. Google muhtemelen Waze’in ufkunu genişletmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak için böyle bir manevrada bulunmuş.

Sebep ne olursa olsun yeni özellik kesinlikle kullanıcılar için faydalı olacak. Özellikle de zaten Spotify üyesi olan Waze kullanıcıları için. Yeni özelliğin ilk etapta Android platformuna geleceği ve dünya geneline önümüzdeki haftalar içerisinde ulaşacağı ifade edildi. Yani eğer uygulamaya bakıp nerede bu özellik derseniz merak etmeyin ve biraz sabır gösterin yeter. Özelliğin ne zaman iOS’a geleceğine dair bilgi verilmedi.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...