Supercell’in oyunu Clash Royale 1.9 güncellemesi sunuldu

Date:

Supercell’in efsane oyunu Clash Royale 1.9 güncellemesi

Eğlencenin doruklarına çıkaracak bir güncelleme geldi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevilen ve büyük başarılara imza atan Supercell’in Clash of Clans’ın ardından gelen, gerçek zamanlı bir multiplayer savaş oyunu olan Clash Royale 1.9 güncellemesi sunuldu.

Clash Royale 1.9 güncellemesi, iOS ve Android için geldi. Oyuna yeni dahil edilen dört yeni kart; Mega Şövalye, Top Sepeti, Uçan Makine ve İskelet namlusu oyunculara keyifli anlar yaşatacağa benziyor. Supercell, bu yeni kartların özel mücadelelerle birlikte sunulacağına dikkat çekiyor. Bu yeni mücadeleler ise, Ani Ölüm, Artırma ve Üçlü Eliksir olacak. Online arenada hiç sıkılmadan macera dolu maçlar çıkardığımız oyun, böylelikle daha eğlenceli bir hale bürünecek. Savaş destelerine gelecek olursak, 8. Seviye ve sonrası ile birlikte kullanıcılara daha fazla verilerek destek sağlayacak. Öte yandan, TV Royale’den deste kopyalayabilecek ve mücadele tekrarlarını paylaşabileceksiniz.

Supercell’in efsane oyunu Clash Royale 1.9 güncellemesi

Clash Royale 1.9 güncellemesi ile gelen bir özellik ise eğlencenize eğlence katacak. 2’ye 2 Dostluk Savaşı, 2’ye 2 Çekilişli, 2’ye 2 Mücadele gibi 2’ye 2 oyun modları olacak. Keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacak. Bu modlarla, oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte sandık toplayabilecek. İşin en güzel tarafıda bu olsa gerek. Bakalım ilerleyen zamanlarda, Clash Royale 2.0, oyuncuları için neler sunacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...