Taylor Swift tekrar Spotify’da

Date:

Tüm albüm bu gece yarısı tüm dinleyicilerin hizmetine sunuluyor.

Taylor Swift, Spotify ile arasında geçmişte yaşanan anıları sildi ve geri döndü. Yakında şarkılarını tekrar Spotify’dan dinleyebiliyor olacaksınız. Aslında, yalnızca Spotify’dan değil, aynı zamanda 9 Haziran gecesi gece yarısı itibariyle mevcut tüm müzik akışı gerçekleştiren servis sağlayıcılarından tüm şarkılara erişebileceksiniz. Tüm albüm bu gece yarısı tüm dinleyicilerin hizmetine sunuluyor. Taylor Swift uzun bir aradan sonra tekrar Spotify’da. Swift’in ekibi heyecanla Twitter hesabından ünlü şarkıcının takipçilerine 1989’un dünyada 10 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşmasının teşekkürünü etme kararı aldılar.Tüm albüm bu gece yarısı tüm dinleyicilerin hizmetine sunuluyor.Dünyanın en çok şarkıları dinlenen büyük pop yıldızlarından biri, düşük oranlarda telif ücretlerini kabul etmeyerek hizmet akışını durdurma hakkına sahiptir. Yani şarkılarını ilgili platformdan geri çekebilir.

Spotify, arka plan albümünü ücretsiz olarak platforma dahil ettiği için 2014’te Swift, bu çok dinlenen müzik sitesiyle yollarını ayırmıştı. The Wall Street Journal’ın bir sayısında verdiği röportaj sırasında Swift tutumunu şöyle değerlendirdi:”Müziğin ücretsiz olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Korsancılığın, izinsiz dosya paylaşımının ve canlı müzik akışın, albüm satışlarının sayısında büyük ölçüde azalmaya sebep olması kaçınılmaz.”Tüm albüm bu gece yarısı tüm dinleyicilerin hizmetine sunuluyor.

Spotify müdürü Daniel Ek, Swift gibi üst düzey bir sanatçının bu müzik hizmetinden yaklaşık 6 milyon dolar kadar kazanabileceğini söyledi. Ancak Taylor, bu rakama gülerek yarım milyon dolar bile kazanmıyorum diyerek söylendiği kadar kazanmadığını belirtti. Spotify ile ilişkileri kestikten sonra telif haklarının ödenmediği hakkında bir kaç kez daha karşı karşıya gelen taraflar birbirine süre verdi. O zamandan bu yana Swift ve Spotify arasında nelerin değiştiği bilinmez. Ancak aralarında gizli bir anlaşma olduğu kesin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...