Tesla Model 3 yeni videosuyla kendine hayran bırakıyor

0
415

Tesla’nın yeni Model 3’üne çekilen video inanılmaz detaylar sunuyormodel 3 ile ilgili görsel sonucu

Tesla Model 3, açık yolda sürüş deneyimini, yayınladığı video ile gözler önüne serdi. Yeni çıkan model 3, Tesla’nın beklenen EV’si olması dolayısıyla en net haliyle bu videoda ortaya koyulmuş. Gerçekten de, Temmuz ayında üretimi başlayacak Model 3’ün çalışmaları hala sürüyor. Bu yüzden son haftalarda yol testleri üzerinde yapılan testlerin arttırıldığını görmek şaşırtıcı değil. Ayrıca videolarda çevrimiçi olarak Model 3’ün casus çekimlerini ve tüm yönleriyle araç yüzeyini görebilmek mümkün.

En son yayınlanan video bizlere Kuzey California Dashcam’ın Youtube hesabından paylaşıldı. Bu videoda beyaz bir Tesla Model 3, San Mateo köprüsünün yakınında bir kara yolu boyunca seyrediyor. Videonun sonunu beklemeden daha ilk bakışta otomobilin yüksek kalitesi ve detaylı yüzey görünümü gönülleri çeliyor.

Tesla’nın yeni Model 3’üne çekilen video inanılmaz detaylar sunuyor. Ne söylersek söyleyelim başlangıç seviye fiyatı 35.000 dolar olan Model 3’ün etkileyiciliğine ve şıklığına söyleyecek tek kelime bulmak oldukça zor. Videoda gösterilenler ile Model 3’ün dışını gayet net biçimde görebilsekte içini göremiyoruz. Bu da otomobilin içeriden nasıl göründüğü hakkında hala bilmediğimiz çok şey olduğunu hissettiriyor. Merkez çizgisinde 15 inçlik bir dokunmatik ekran olduğunu biliyoruz. Ancak Model 3’te kullanımına sunulacağı şekliyle uygunluk ve bitiş seçenekleri hakkında hala cevaplanmamış sorular bulunuyor.

Tüm bu merakların çerçevesinde son casusluk çekimi, Model 3’ün ahşap bir iç döşemesi olduğunu ortaya çıkardı. Bu da Tesla’nın Model 3 ile ilgili verdiği ilk bilgilerde, iç tasarımının düşündüğümüz kadar sıkıcı olmayacağının sözünü vermişti. Bu casus çekimi görmek isterseniz lütfen aşağıdaki görseli inceleyin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz