Televizyon seyretme alışkanlığını değiştirebilecek yeni bir uygulama

Date:

TV gösterileri gecikmeli olarak izlenebiliyor

Bir Fransız girişimi olan Molotov, televizyonculuğun geleceğini şekillendirmeye çalışıyor. Platformunda 1 milyon kayıtlı kullanıcı bulunan girişim, gelecek vaad ediyor. Servis, yalnızca Fransa’da hizmet veriyor.

Kullanıcılar platformda günde ortalama 80 dakika zaman geçiriyorlar. Program akıllı telefonlarda, tabletlerde, bilgisayarlarda ve TV’lerde kullanılabiliyor. Kullanıcıların yüzde 40’ı uygulamayı cep telefonlarından, yüzde 40’ı tablet ya da bilgisayarlardan ve yalnızca yüzde 20’si de televizyonlardan izliyorlar.

[irp posts=”10493″ name=”Canlı TV rekabetinde yeni adım”]

İnsanların oturma odasındaki televizyonu göz ardı ederek başka cihazlarda televizyon izlemeye yöneliyor olmalarını görmek oldukça ilginç. Molotov iOS, Android, Windows, macOS, Linux, Apple TV, Android TV, LG ve Samsung smart TV’lerde izlenebiliyor.

Bu hizmet sadece Fransa’da kullanılabilir olmakla birlikte uygulamanın genel anlamda üzerinde durmakta fayda var. Molotov televizyonu canlı olarak izlemenize olanak sağladığı gibi, izlediğiniz show’un başlangıcına gitmenize de olanak tanır. Ve aynı zamanda yayınlanmış olan bölümleri birkaç gün sonra yeniden izleyebilirsiniz.

Uygulama canlı televizyon yayınını, bulut DVR ve güçlü bir arama özelliğinden oluşan dilediğin zaman seyret servisleriyle bir araya getiriyor. Hemen hemen her şeyi kendi bünyesinde barındıran Molotov, birden fazla uygulama indirilmesine gerek bırakmamaktadır. Ve daha da önemlisi, cihazlarınız arasında her uygulama synch (eşleştirme) edildiği için bir cihazda izlemeye başladığınız yayını, bir başka cihazda izlemeye devam edebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...