Twitter kendi buluşma uygulamasını yayınlayacağını onayladı!

Date:

Twitter kendi buluşma uygulamasını yayınlayacağını onayladı!

Tıpkı sıradan halk gibi ünlülerin de sevgiye hasret çektikleri bir gerçek. Zaten Türkçe pop adı altında yazılan şarkıların da düşünsel derinlikten yoksun olması bu söylediklerimizi kanıtlar nitelikle. Fakat Tinder gibi bir uygulama ise ünlüler için fazla basit kalıyor. Bu konuda birçok ünlünün girişimlerinin de sahte hesap olarak sonuçlanacağı bir gerçek. İşte bu yüzden Twitter, Loveflutter ( aşka kanat çırpmak tarzında bir manası var ) ‘’ Blue ‘’ adlı Premium uygulaması ile ünlülerin bu sıkıntısını gideriyor. Yeni uygulama sayesinde ünlülerde artık halktan birileri gibi aşk peşinde koşabilecek. ( Allah başka dert vermesin ).

Yapımcılarının iddiasına göre uygulama güvenilirlik üzerine kurulu. Diğer uygulamalarda konuştuğunuz kişinin sahte olmasından tutun da, kişilerin hiç olmadıkları kadar güzel profil resimlerine, hatta öyle ki bazı şahıslar sadece uygun böbrek bulabilmek için bile bu uygulamayı kullanıyorlar. Fakat Blue adlı uygulama bu tür şeylere yer vermiyor dolayısıyla güvenilirlik asıl olarak ön planda tuttukları kıstas. Fakat şu da bir gerçek ki 2015 yılında açıklanan veriler doğrultusunda Twitter’daki ünlü hesaplarının % 25’i gazetecilere ve medya kişilerine ait.

Twitter’ın ele attığı bu durum hâlihazırda bazı firmalar tarafından yapılmakta. Raya, Luxy ve The League gibi uygulamalar zaten zengin kişilere, ünlülere ve şirket sahiplerine ev sahipliği yapmaktaydı. Her ne kadar yazımın başında ünlülerin bu çabasını eleştirmiş olsam da göz ardı ettiğim bir şeyin olduğunu söylemem gerek. Ülkemizde hala daha Magazin haberleri yapılıyorken Twitter’ın Blue adlı uygulamasının Twitter üzerinden kullanıma sunmaması da son derece mantıklı.

Her gün binlerce genç vatandaşımız Twitter veya benzeri mecralarda ünlülerin kişisel yaşamları hakkında bilgiler edinmekte. Her ne kadar kişiliğinden ve sanatından tiksiniyor olsam da Drake adlı sanatçının bu konuda söylediği çok güzel bir söz var. ‘ Güzellik sizden çalınıyor ve size lüks adı altında satılıyor ‘. Drake kimden duymuşsa gerçekten kafası çalışan bir insanmış. Tıpkı Dostoyevski’nin eserlerinden aşina olduğumuz halk kısmının Rus çarlarının yaşantısını merak etmesi gibi, günümüzde birçok insan da ünlülerin yaşantısına merak duyuyor. Umarım bu uygulama o insanlar için yararlı bir hale gelir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...