Kaspersky, tamamen ücretsiz bir antivirüs yazılımı sunuyor!

Date:

Kaspersky’dan ücretsiz antivirüs yazılımı geldi

Uzun bir süredir test sürecinde olan Kaspersky Free olarak bilinen antivirüs yazılımını nihayet test sürecini başarı ile gerçekleştirdi. Ve, Kaspersky, artık tamamen ücretsiz olarak sunacağı antivirüs yazılımının kullanılabilir olduğunu açıkladı. Kaspersky Free, bütün dünyanın kullanımına açılacak. Haberimizi okuyup da, Kaspersky nedir?diye soranlar için bu sorunun cevabına yönelik bir kısa yanıt verelim istiyoruz.

Kaspersky’dan ücretsiz antivirüs yazılımı geldi

Kaspersky Nedir?

1997 yılında kurulmuş, küresel bir siber güvenlik şirketi olan Kaspersky Lab, derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya genelindeki işletmeleri, devletleri ve tüketicileri korumak için güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sürekli olarak dönüştürüyor. Şirketin kapsamı güvenlik portföyü, sofistike ve gelişen dijital tehditler ile savaşmak için önde gelen uç nokta korumasını ve bir dizi özel güvenlik çözümünü ve hizmetini içeriyor. Dört yüz milyondan fazla kullanıcı, Kaspersky Lab teknolojileri tarafından korunmaktadır. Ayrıca, 270.000 kurumsal müşterinin en önemli varlıklarını korumasına yardımcı oluyorlar.

[irp posts=”21803″ name=”Wonder Woman 2 filminin çıkış tarihi belli oldu!”]

Bu kısa bilgilendirmeden sonra, gelelim haberimizin detaylarına. Kaspersky Free şu an için indirilmeye hazır bir halde sizleri bekliyor. Antivirüs yazılımı, öncelik olarak Rusya, Çin, Belarus ve Ukrayna’da kullanıma açılacak. Ve, açıklanan tarihe göre de, yaklaşık dört aylık bir zamanda bütün dünyanın kullanımına sunulmuş olacak. Kaspersky Free antivirüs yazılımı, ülkemizde ise, 5 ve 7 Eylül 2017 tarihinde kullanıma açılacak. Antivirüs yazılımda sunulan özellikler nelerdir? Kaspersky Free’de, internette koruma sağlama, zararlı olan yazılımları karantinaya alma ve dosya tarama gibi özellikler yer alıyor.

Ücretsiz olarak sunulacak olan Kaspersky Free antivirüs yazılımda, Ebeveyn kontrolleri, çevrim içi ödeme koruması ve VPN yer almayacak. Ayrıca, Kaspersky, reklamlar ile kullanıcılarının karşısına çıkmayı istemiyor. Bunun için, sizlerin katkıda bulunduğu veriler ile ürünlerdeki makine öğrenimini geliştirme üzerinde çalışacak. Büyük veri sayesinde, yazılımın daha fazla bilgisayara kurulması ile, daha fazla kullanıcı koruma kalitesinin de artacağı düşünülüyor. Ve, Kaspersky, sistem kaynaklarını sömürmemek için elinden geleceğini yapacağını da açıkladı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...