Volkswagen, Berlin’de düzenlenen etkinlikte Yeni Polo’yu tanıttı

Date:

Yeni Volkswagen Polo dikkat çekici özellikleriyle tanıtıldı

Volkswagen yeni Polo rakiplerine meydan okuyor.

Volkswagen, nihayet en popüler modellerinden Polo’yu yeniledi. Şirket, Berlin’de düzenlenen özel bir etkinlikte yeni Polo’yu tüm özellikleriyle birlikte tanıttı. Sahip olduğu üst düzey özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni Polo, dijital göstergeler, anahtarsız çalıştırma, kablosuz telefon şarjı, adaptif hız sabitleyicisi gibi özellikleriyle birlikte geldi.

Yeni Volkswagen Polo dikkat çekici özellikleriyle tanıtıldı

Alman otomotiv liderlerinden Volkswagen, yine bir harika eser ortaya koymayı başardı. Yeni Polo, ön tasarımı ile tıpkı Golf’e benziyor. Zaten Volkswagen son dönemlerde bu tasarımı benimsedi ve pek çok modelde de bu tasarımı kullanmaya başladı. Yeni Polo, 4,053 milimetrelik bir uzunluğa sahip. Yani bu zamana kadar üretilen en uzun Polo olarak karşımıza çıkıyor. Bu uzunluk, aracın bagajına da yansımış. Kullanıcılarını memnun edecek olan bagaj, yüzde 25 daha büyük ve 351 litrelik bir kullanım alanı sunuyor. Bu da aracı bir adım öne geçiren noktalardan biri.

Yeni Volkswagen Polo dikkat çekici özellikleriyle tanıtıldı

Ön tasarımı Golf’e benzeyen Yeni Polo, arka tasarımı ile de BMW 1’e fazlasıyla benziyor. Özellikle de kasanın büyümesi ve stopların tasarımıyla. Yeni Polo’nun iç tasarımında ise, görsel olarak çok fazla bir değişiklik yok. Tabii teknolojik önemli değişimler mevcut. Polo’nun en dolu paketlerinde 8-inç dokunmatik multimedya ekranı, kablosuz telefon şarjı, kör noktra uyarı sistemi, Beats ses sistemi, dijital göstergeler, anahtarsız çalıştırma, adaptif hız sabitleyici özellikleri bulunacak. Yeni Polo’nun giriş modelinde, LED gündüz farı, 6.5-inç dokunmatik multimedya ekranı gibi özellikleri de sunacak. Öte yandan, aracın, tam 14 farklı renk modeli ve 13 farklı konsol yapılandırması mevcut.

Yeni Volkswagen Polo dikkat çekici özellikleriyle tanıtıldı

Volkswagen yeni Polo’da, şirket, yeni nesil motorlara yönelmiş durumda. 65 ve 115 beygir gücünde, 1.0-litre hacminde iki adet benzinli motor mevcut. Ve, Golf’te gördüğümüz 1.5-litre benzinli TSI EVO motor, Polo’da da kullanılacak. Polo’nun aynı zamanda 1.6-litre dizel motor seçeneği de bulunuyor. Volkswagen Polo, Almanya’da 12.975 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...