Volkswagen’in son arabası görünüşü ile tam bir Audi

Date:

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Volkswagen Audi’ye dönmüş durumda

Gözler  Volkswagen Arteon üzerinde. Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Volkswagen, Audi’ye dönmüş durumda. Ciddi ve ağır duruşu ile öne çıkan Passat üzerine, göze batan bir yenilik geldi. Dürüst olmak gerekirse bir Passat hiçbir zaman bu kadar şık ve göz kamaştırıcı olmamıştı. Volkswagen’in bu yeni sportif sedan kasasına baktığımızda, aracın Volkswagen’in kendi serilerinden daha çok, Audi’nin  A5 Sportpack (veya R serisi) ile daha çok ortak yönü olduğunu görüyoruz. R-Line markasını taşıması da daha sportif kasalara olan özlemini gösteriyor. Arteon, performans ve konforun birleştirilmesiyle bir gran turismo yani uzun mesafeli sürüşler için tasarlanmış araç olarak sunuldu.

Genişletilmiş ve dış hatları belirginleştirilmiş kaportası, uzatılmış tekerlekler arası mesafesi ve alçaltılmış tavanı ile Arteon, Audi’nin daha çekici, agresif ve performanslı arabalarından zevk alan genç nesline hitap ediyor. LED farları ve arka lambaları standart olarak geliyor. Sonuçta bu araç biraz daha süslenmiş bir Passat olduğu için, iç donanımının çoğu klasik bir Passat ile eşdeğer. Arteon, Volkswagen’in Dijital Gösterge Paneli’ne sahip. Eğer isterseniz bu dijital kokpitinize dışarıya taktığınız kameralar ile görüntü aktarabiliyorsunuz. Otomatik park asistanı ve diğer bir takım akıllı dijital özellikler de mevcut.

[irp posts=”10333″ name=”‘Ferrari 812 Superfast’ Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı”]

Volkswagen’in bu yeniliği kuralları bozdu

Bu  yenilenmiş Volkswagen cesur ve güven verici bir stile sahip, aynı zamanda başka bir markadan türetilmiş hali gözler önünde. Evet, Volkswagen aynı zamanda Audi’nin de sahibi ama bu iki marka arasındaki estetik transferi yazılmamış bazı kuralları bozdu gibi. Yine de aynı şeyi Toyota kendi markası ve Lexus arabaları ile yapmıştı, dolayısıyla belki de bunda bir sıkıntı yoktur. Ayrıca Cenevre Otomobil Fuarı’nda bulunan bir Bentley, Bugatti’nin sahip olduğu iki renk stili ile boyalıydı (her iki marka da Volkswagen’in geniş ailesine ait).

Çoğu marka hayranları arabaları kendine has dizaynları ile ayırt etmekten, üzerinde amblem bulunmasa bile markaları tanıyabilmekten hoşlanır. Volkswagen’in bu yaptığı her ne kadar bir estetik katmış olsa da bu düşünce sistemine sahip olan insanları epey rahatsız etmiş durumda ve serilerin kendisine has olan uyumunu da bozmakta.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...