Wonder Woman 2 filminin çıkış tarihi belli oldu!

Date:

Wonder Woman 2, 13 Aralık 2019’da vizyona girecek

Geçtiğimiz günlerde sitemizden sizler ile Wonder Woman filminin ikincisinin geleceğini paylaşmıştık. Warner Bros’tan beklenen açıklamanın gelmesi ile filmin sevenleri oldukça çok sevinmişti. Gişelerde rekor kıran ve her ülkede olay yaratan film Wonder Woman 2 için çıkış tarihi verildi. Kısa bir süre önce, Warner Bros, filmin ikincisi için çalışmalara başlandığını açıklamasında onaylamıştı. Ve, bunu San Diego’da Comic-Con’daki Hall H panelinde resmi olarak duyurmuştu. Bu haber ile, filmin hayranları oldukça çok heyecanlandı.

Wonder Woman 2, 13 Aralık 2019’da vizyona girecek

Bu yılın en çok sevilen ve olay yaratan filmleri arasına giren Wonder Woman, yaklaşık iki ay önce vizyona girmişti. Daha vizyona gireli bu kadar kısa süre olmuş iken, filmin ikincisinin çıkacağına dair haberlerin çıkması ve ardından da ikinci filmin çıkış tarihi açıklandı. Filmin başrolünde yer alan Gal Gadot, filmin sansasyonel bir olay olmasına katkı sağladı diyebiliriz. İsrail asıllı Gal Gadot’un, İsrail ordusunda askerlik yapmış olması ve Hamas karşıtı attığı tweet’ler yüzünden, Wonder Woman filmi Lübnan’da yasaklanmıştı. Gal Gadot, 2014 yılında da Facebook hesabından Gazze Savaşı esnasında İsrail askerlerini destekleyen bir durum paylaşmıştı. Film, Lübnan’ın ardından Ürdün’de de yasaklandı.

[irp posts=”21795″ name=”Lenovo K8 Note ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı!”]

Wonder Woman, The Dark Knight ve The Knight Rises’ın ardından en iyi Warner Bros filmi olmayı başarmış ve bir kadın yönetmenin en çok hasılat yapan filmi olmuştur. Film oyuncu kadrosunda, Connie Nielsen, Chris Pine, David Thwlis ve Robin Weight yer alıyor. Hala filmi izlemeyenler varsa, ikincisi çıkmadan Wonder Women’ı izlemenizi tavsiye ederim. Filmin hikayesinde, Wonder Woman tropik bir adada yaşayan olağanüstü güçlere sahip olan bir kadındır.

Wonder Woman, adasına düşen bir askerin söylediklerinden etkilendikten sonra adayı arkasında bırakarak dünyayı keşfetmeye çıkıyor. Demir ve Camın hüküm sürdüğü dünyaya adım atacak olan Wonder Woman bir çok insanüstü yeteneği ve zekası ile tüm insanları kendine hayran bırakıyor. Wonder Woman 2 filminin yönetmen koltuğunda ise, Patty Jenkins oturacak. Patty Jenkins ve Geoff Johns tarafından yazılan Wonder Woman 2 filmi yine geçmiş ile alakalı olacak. Tekrardan belirtelim, Wonder Woman 2’nin çıkış tarihi 13 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...