Wonder Woman filmi etkileyici bir giriş yaparak rekor kırdı

Date:

Wonder Woman, birçok süper kahraman filmini gerisinde bıraktı

Uzun süredir beklediğimiz film Wonder Women, gişelerde rekor kırdı. Film, birçok açıdan başarıyı yakaladı ve pek çok lokasyonda en çok izlenen film oldu. Filmin elde ettiği gelir ise tam tamına 223 milyon dolar. İnanılmaz !

Filmin oluşturduğu dünya ve cinsiyet ayrımcılığını yıkan bakış açısı göz önüne alındığında, izleyici üzerinde muhteşem bir etki bıraktığnı söyleyebilirim. Sevgi ile nefret arasındaki çatışmayı ve kadın ve erkek arasındaki çatışmayı, bunun gibi ikilikler üzerinden anlatan Wonder Woman, karşı koyduğu her düşünceyi tek boyutlu ve kolay aşılabilir hale getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin 20. yüzyılın başında oluşan ve farklı şekillerde günümüze kadar devam eden politikalarını, kendi süper kahramanının idealleri ile örtüştürüyor.

Wonder Woman, birçok süper kahraman filmini gerisinde bıraktı

Amazonların kılıç kullanan prensesi olarak oynayan Wonder Woman, Rotten Domatoes üzerinde yüzde 93’lük etkileyici bir puan aldı. Normalde bugüne kadar gördüğümüz birçok süper kahramanın aksine Wonder Woman, kadın merkezli bir süper kahramanın kendi başına nasıl ayakta kalabileceğini gözler önüne seriyor. Wonder Woman filmine yönetmenlik yapan isim ise, Patty Jenkins. Bir kadın yönetmen olarak, en yüksek gelir elde ederek giriş yapan filmin yönetmeni olmaktan gurur duyuyor. Film, Iron Man, Captain America: the first avenger ve Guardians of the Galaxy gibi diğer süper kahraman filmlerinin, izlenme sayılarını ve hayran kitlesini katlayarak rekor kırdı.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...