WWDC 2017: Artık iMessage ile para göndermek çok kolay

Date:

Apple Pay’in kullanım alanı genişliyor

Apple’ın Venmo ve Paypal gibi rakip firmalara karşı kendi uygulamasını geliştirmekte olduğu söyleniyordu. Ve bugün WWDC’de yapılan açıklamada firma bu söylentiyi doğrulayarak Apple Pay imparatorluğunu genişlettiğini teyid etmiş oldu. Yazılım başkan yardımcısı Craig Federighi iOS 11’le, iMessage’a Apple Pay uygulamasının geleceğini bildirdi. iOS 11 kullanan herhangi birine kullanmakta olduğunuz mesajlaşma uygulaması üzerinden para gönderebileceksiniz. Tabii havaleyi doğrulamak için parmak izinizi kullanmak durumunda kalacaksınız.

[irp posts=”16215″ name=”WWDC 2017: Apple iOS 11 güncellemesinde yenilik tufanı”]

iMessage’a Apple Pay

Eğer size para gelecek olursa, ‘Apple Pay’ nakit kartı gibi bir şeye gidecek. Şu anda net olmayan şey ise bu kartı herhangi bir banka hesabı ile ilişkilendirip ilişkilendiremeyeceğiniz. Apple iOS 11 ayrıntıları ile ilgili olarak web sitesinde güncelleme yaptığı zaman ‘Apple Pay iMessage’ uygulaması hakkında daha fazla detay sunacaktır. Şunu biliyoruz ki Apple Pay mesaj uygulaması, iPhone’da çalışacağı gibi Apple Watch üzerinde de çalışacak.

Apple Pay iMessage
Apple Pay iMessage içerisinde kullanılabilecek

Federighi sahnede Apple Pay iOS11’in kısa bir gösterimini sundu. Oldukça temel bir kullanım söz konusu. Apple Pay iMessage uygulamasını açtığınız zaman para gönderebileceğiniz gibi, para talebinde de bulunabileceksiniz ve bu esnada büyük bir kutuya tıklayarak tam miktarı girebileceksiniz. Daha sonra göndere tıklayarak parmak izinizle gönderimi teyid edeceksiniz. İşte bu kadar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...