Xbox One X için nihayet bir çıkış tarihi verildi

Date:

Microsoft ekibi, Xbox One X için E3 etkinliğinde bir çıkış tarihi verdi

Microsoft ekibinin E3 2017 etkinliğinde, nihayet uzun süredir beklenilen haber geldi. Microsoft sunumları esnasında Xbox Scorpio hakkında yeni bilgiler paylaşacağını söylemişti zaten. Ve, bugün, paylaşacağını söylediği bilgilerden bir tanesi yayımlandı. O bilgide Xbox One X konsolun çıkış tarihi. Oyuncuların uzun süredir beklediği bir haberdi.

Microsoftan gelen açıklamalara göre, konsol 7 Kasım 2017 tarihinde çıkışını yapacak. Oyuncular, hiç bir sorun yaşamadan oyunlarına kaldıkları yerden devam edebilecekler. Nasıl mı? Çünkü, Project Scorpio konsolu, Xbox Play Anywhere desteği veriyor olacak. Oyunculara sağlanan en iyi şeylerden biri. Xbox Play Anywhere sayesinde, Xbox Store ya da Microsoft Store üzerinden satın aldığınız tek bir oyun, Windows 10 işletim sistemli bilgisayarınızda, eski nesil Xbox One ve yeni çıkacak olan Xbox One X konsolonuzda oynanabilecek. Korkmayın ilerlemeleriniz kaybolmayacak. Bu üç platform arasında, kayıt dosyalarını transfer edebileceksiniz.

Ayrıca, Xbox One X’in benzer bir güncelleme ekran kartı konusunda da yapılmış ve grafik işlemcisi tam tamına 4,6 kat daha hızlı ve 6 teraflop gücündeki 1.127 GHz’de çalışan grafik işlemcisiyle dikkatleri üstüne çekmeyi de başarıyor. Konsol, tam 12 GB bir bellekle sunuluyor. Ve, konsolda oyunlar gerçek 4K çözünürlükle oynanabilecek. Xbox One X, tam 22 konsola özel oyun ve toplamda 42 oyun ile birlikte piyasaya sürülecek. Bunlar için tabi ki de 7 Kasım 2017’yi beklemek gerekiyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...