Yahoo Mail uygulaması artık iOS ve Android’de diğer e-posta adresleri için de çalışacak

Date:

Yahoo’dan güven tazeleme girişimi

Yahoo yapmış olduğu duyuruda, Yahoo Mail uygulamasının iOS ve Android cihazlarda Yahoo e-posta adresi olmadan Google Gmail, Microsoft Outlook ya da AOL e-postalarda kullanılabileceğini bildirdi.

Yahoo Mail’in iOS üzerindeki 4.15 ve Android üzerindeki 5.15 versiyonları, Alto ve EasilyDo’nun Email servisleri gibi kendisini rakiplerine açarak temel üçüncü parti e-posta istemcine dönüştü. Yahoo Mail uygulamasının daha önceki versiyonlarında kullanıcıların e-postalarına diğer istemcilerden de bakabilmelerine olanak sağlanıyordu. Fakat mevcut bir Yahoo e-posta adresine sahip olmaları gerekiyordu.

[irp posts=”9716″ name=”Yahoo’nun yeni fiyaskosu”]

Bu sefer ise Yahoo Mail uygulaması Gmail, Outlook ya da AOL gibi e-posta adreslerinde de tam fonksiyonlu olarak kullanılabilecek. Kullanıcıların yapmaları gereken tek şey uygulamayı açmak ve e-posta sağlayıcılarını listeden seçerek uygulamayı tüm özellikleriyle birlikte kullanmak.

Yahoo, Mail uygulamasının benzersiz ve güçlü araçlarla en iyi e-posta uygulamaları arasında yer aldığını söylüyor. Yahoo Mail uygulaması güçlü bir arama aracını, yalnızca önemli kişilerden gelecek bildirimler uygulamasını, kişiselleştirilmiş temaları, şifresiz giriş imkanını ve özelleştirilmiş kaydırma mimiklerini bünyesinde barındırıyor.

Yahoo Mail kullanıcılarını, diğer e-posta adresleriyle de uygulamasını kullanmalarını sağlamakla birlikte aynı zamanda kullanıcıları, verilerinin güvenliği konusunda da ekstra adımlar attığı konusunda ikna etmek durumunda. Yakın zamanda gerçekleşen hackleme olayları da gösteriyor ki güvenlik ve gizlilik, firmanın birincil endişeleri arasında yer almıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...