Yapımcıları Postmates’e yönelen Secret destanının sonu

Date:

Secret efsanesi

Secret ’i çepeçevre kuşatan asırlık drama, nihayet sona erdi. Postmates, kurucu David Byttow ve ekip arkadaşı Ben South Lee’yi istihdam ederek Secret’in yeniden canlandırılma planlarıyla birlikte, yayın platformu olan Bold’u da kapatmış oldu. Byttow bundan sonra Postmates uygulamasının ürün geliştirme ekibini yönlendirecek. Belli ki talep dahilinde hizmet veren dağıtım uygulamasında parlak bir gelecek sezinlemiş. İş sahibi firma da yeni elemanının uygulamaya sıçratma yaşatacağını düşünüyor. Olur mu olmaz mı bilinmez ama, yaşanan bu kariyer değişimi internet girişimcilerinin, özelde ise Secret’in her an yok olup gidebilecekleri gerçeğine vurgu yapıyor.

Aslında Secret, Silicon Vadisi’ndeki parası bol ama ne yapacağını bilmeyen her girişimci için bir çeşit simgeydi. 2014 yılında dünyanın en popüler sosyal uygulamalarından biri olan Secret, önemli haberleri gündeme getirmiş (örneğin Vic Gundotra’nın Google’dan ayrılışını), fon kazanımında milyonlarca dolarlık kazanım edinmiş, bir çok dedikoduya kulak misafirliği yapmıştı. Bununla birlikte bir dizi münakaşanın neticesinde yegane cazibe noktası uygulamayı çöküşe sürükledi. Kurum bir yıl içerisinde dükkanı kapatarak, geride Bold gibi üzerinde çalışması çok daha pratik, anonim bir yayıncılık platformu olan Bold’u bırakmıştı.

Tabii bu istihdam Postmates için illa da kumar anlamına gelmiyor. Byttow ve Lee şüphesiz ki tecrübeli kişiler. Özellikle de Byttow cazibe merkezi olmada hususi bir yeteneğe sahip. Lakin, bu gelişme diğer yandan da modern, uygulama merkezli Silikon Vadisi’nin büyümeye devam ettiğini gösteriyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...