İşte piyasadaki en iyi Powerbankler ve dikkat edilmesi gereken hususlar

Date:

Piyasadaki en iyi Powerbank’leri sizler için derledik

Zor zamanlarımızda yanımızda bulunması gereken kurtarıcımız Powerbankler… Akıllı telefonlarımızı ve tabletlerimizi şarj etmek için kullandığımız Powerbanklerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Özellikle, gençlerin ellerinden düşürmedikleri telefonları için olmazsa olmazlarından biri haline gelen Powerbankler, zor zamanlarda hayat kurtarıyor. Peki, Türkiye’de satılan en iyi Powerbank markaları hangileridir? Ve, en önemlisi bir Powerbank satın almaya karar verdiğimizde dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? Bunları, sizler için araştırdık.

Powerbank almaya karar verdiğinizde, dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri, Powerbank’in mAh değeridir. Taşınabilir şarj cihazlarını ayıran en büyük özelliktir. Bataryaların mAh değeri ne kadar yüksek olursa, o derecede pil ömrü sunuyor. Örneğin, 8,000 mAh’lik bir Powerbank, 2,000 mAh bataryalı bir akıllı telefonu ortalama 3- 3,5 kez şarj edebiliyor. Bir diğer dikkat edilmesi gereken önemli nokta ise, şarj etme süresi. Birçok kişi Powerbanklerin şarj etme süresinden şikayet ediyor. Yanlış ürün seçimi yaptığımız takdirde, düşük performanslı cihaza sahip oluruz. Bunun için dikkat etmemiz gereken bazı faktörler var. Onlardan biri de çıkış gücüdür. Powerbanklerde genelde 5V1A ibaresi yer alır. USB çıkışlarda 5V sabit olduğunu biliyoruz. Sonra gelen rakam ise, şarj süresini gösterir. 1A çıkış gücüne sahip bir şarj aleti, 2,000 mAh’lik bir bataryayı 2 saatte şarj edebiliyor. 2A çıkış gücüne sahip Powerbank ise tam 2 katı daha hızlı şarj edebiliyor. Bu önemli hususlardan sonra gelelim piyasadaki en iyi taşınabilir şarj cihazlarına.

  1. Xiaomi 20000 mAh : Piyasadaki en iyi taşınabilir cihazların arasında yer alıyor. iPhone6’yı tam yedi kez doldurabilen bu cihaz, 3.6A çıkış gücüne sahip.

Piyasadaki en iyi Powerbank’leri sizler için derledik

2. Sony Cp-S15s: Sony’nin bu şarj cihazı 15.000 mAh değerine sahip. Ayrıca, 3.9A çıkış gücü ile mobil cihazları oldukça hızlı şarj edebiliyor.

Piyasadaki en iyi Powerbank’leri sizler için derledik3. Asus ZenPower 10050: Cihazın mAH değeri 10.050 ve çıkış gücü de 3.6A. En iyilerden biridir ve uygun fiyatıylada herkesin dikkatini çeken bir cihaz. Fiyat etiketi, 70₺l.

Piyasadaki en iyi Powerbank’leri sizler için derledik4. Philips DLP10402: Tam 10,400 mAh değerinde olan şarj cihazı, 3.1A çıkış gücüne sahiptir.

Piyasadaki en iyi Powerbank’leri sizler için derledik

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...