Yeni bir MacBook Pro alacak olanlar beklemek isteyebilir

Date:

Apple’ın WWDC etkinliğinde piyasaya sürebileceği yeni Mac’ler için yine söylentiler dolaşıyor.

15 inç MacBook Pro siparişlerinin ücretsiz gönderimi 3-5 gün gecikecek. WWDC etkinliğinden sonra; 6 Haziran ya da 6 Haziran’dan sonrasına bırakıldı. Bu gecikmenin sebebi henüz belli değil. Şu an itibariyle 13 inç MacBook Pro modellerinde bir gecikme olmayacak.

Söylentilere göre MacBook Pro’nun dış görünüşünde herhangi bir değişiklik olmayacak. Zaten son dış tasarım değişikliğinin üstünden daha bir yıl geçti. 7. nesil Intel Core işlemciler ile birlikte klasik hız artışı ve diğer olası donanım iyileştirmeleri mevcut. Performansta etkileyici bir sıçrama görmek pek mümkün olmasa da daha uzun pil ömrü ve daha iyi entegre edilmiş ekran kartında performans artışı olabilir. Ayrıca MacBook Pro’larda 32GB’a kadar RAM desteği görebiliriz. Özellikle profesyonellerin kanayan yarası olan 16GB RAM sınırının ortadan kalkacak olması iyi haber.

Apple’ın WWDC etkinliğinde piyasaya sürebileceği yeni Mac’ler için yine söylentiler dolaşıyor.

Nispeten kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme yapılacak olması bile tek başına dikkate alınabilecek bir konu. Apple’ın Thunderbolt 3 ve USB-C için ihtiyaç duyduğu güncellemeyi şimdi yapması daha kolay olabilir.  Nasıl olursa olsun kesinlikle kahredici bir şekilde uzun süren güncelleme aralıklarının biteceğini akla getiriyor. MacRumors’un söz ettiğine göre, eski MacBook Pro ile şu andaki arasında bir buçuk yıl vardı. WWDC etkinliğinde etkinliğinde yeni özellikler gelirse bu aradaki süre 220 gün azalacak. Her zaman güncellemelerin bu kadar hızlı bir şekilde olmasını olası değil. Apple en yeni CPU teknolojisine ayak uydurmak için (ki bu da kısmen Intel’e bağlı) geri çekilebilir.

5 Haziran 2017 de gerçekleşecek olan WWDC etkinliğinde söylentilerin doğru olup olmadığını göreceğiz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...