Yeni Sony Xperia modelleri AnTuTu testinde görüldü!

Date:

Yeni Sony Xperia modelleri test sırasında ortaya çıktı

Bildiğiniz üzere, Sony 2017 yılına bomba gibi bir giriş yaptı ve bu yılı o şekilde de kapatacak gibi görünüyor. Piyasaya çıkardığı akıllı telefonlarının ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de, IFA 2017’de tanıtıma çıkaracağı iki yeni Xperia modelleri test aşamasında ortaya çıktı. Sony’nin, çok yakında piyasaya çıkaracağı iki yeni Xperia modelinin test aşamasında ortaya çıkması ile birlikte, akıllı telefonların teknik özellikleri hakkında birçok bilgi de ortaya çıkmış oldu.

Yeni Sony Xperia modelleri test sırasında ortaya çıktı

Bu yıl içerisinde çıkarttığı akıllı telefonları ile dikkatleri üzerine çeken Sony, tanıtacağı bu yeni iki modelle de epey bir ilgi görecek. G8341 ve G8441 model numarası ile test aşamasında ortaya çıkan yeni akıllı telefonlar, birçok özelliğe sahip olacak. AnTuTu test sonuçlarından alınan bilgilere göre, Sony G8441 adlı model, Snapdragon 835 işlemciden gücünü alacak. G8341’nde aynı şekilde Snapdragon 835 işlemciden gücünü alacağı belirtiliyor. İki cihaz arasında ki farkın ise, sadece ekran çözünürlüğünde ortaya çıktığı söylendi. G8441 Sony Xperia modeli, 1080p bir ekrana sahip olur iken, G8341 Sony Xperia modeli, 720p çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak.

[irp posts=”20624″ name=”Dünyanın en pahalı stres çarkının fiyatı başınızı döndürebilir!”]

Test sonuçlarına göre, her iki Sony Xperia modeli de, kutularından Android 8.0 güncellemesi ile çıkacak. İki modelde, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Kamera özelliklerine gelecek olursak, iki cihazda 8MP kameraya sahip. Şuan da, her iki yeni Sony Xperia modeli için edindiğimiz bilgiler bununla kısıtlı. Fakat, ilerleyen günlerde daha çok bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Her iki telefonda, Sony tarafından Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2017 fuarında tanıtılacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...