Yılın oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor ücretsiz oluyor

Date:

Middle-earth: Shadow of Mordor kısa süreliğine ücretsiz!

Yüzüklerin efendisi evreninin geçtiği Middle-earth: Shadow of Mordor oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz olarak oyunseverlere sunuluyor. Middle-earth: Shadow of Mordor, Xbox One ve PC kullanıcılarının oyunu denemesi amaçlı ücretsiz olacak. Eğer, Xbox One ve PC kullanıcı iseniz, bu fırsatı kaçırmadan hemen oyunu ücretsiz olarak deneyin. Peki, ücretsiz deneme ne zaman başlayacak?

Xbox One ve PC kullanıcıları için ücretsiz deneme 9 Temmuz’da başlayacak ve 17 Temmuz’da son bulacak. Bu tarihleri kaçırmamanız gerek. Steam için ise, 10 Temmuz’da ücretsiz deneme hakkı son bulacak. Peki ya, PS4 kullanıcıları? Maalesef, PS4 kullanıcıları için bu sunulan ücretsiz deneme hakkı geçerli değil. Ama, durun üzülmeyin! PS4 kullanıcıları için de bir güzellik yapılmış. Middle-earth: Shadow of Mordor oyunu, yüzde 80’e varan indirimler ile PlayStation kullanıcılarına sunuluyor. Fiyatın yaklaşık olarak 6 dolar olacağı düşünülüyor. PS4 için, bu sunulan yüzde 80’e varan indirimler 11 Temmuz’da son bulacak.

[irp posts=”20630″ name=”Yeni Sony Xperia modelleri AnTuTu testinde görüldü!”]

Öte yandan bir diğer haber ise, Middle-earth için gelen yeni güncelleme… Bu yeni gelen güncelleme ile Middle-earth: Shadow of Mordor’daki en güçlü Nemesis ve takipçisini, oyunun devamı olan Shadow of War’a aktarabileceksiniz. Yeni gelen güncelleme, tüm platformlar için ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni güncellemenin fragmanının linkini aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada, Shadow of War, Xbox One, PS4 ve PC için 10 Ekim’de başlıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...