YouTube canlı yayın kriterlerini gevşetiyor

Date:

Rekabette üstünlüğü sağlama hamlesi

YouTube’un, telefonlarından doğrudan canlı yayın yapmak isteyen kullanıcılar için canlı yayın özelliğini piyasaya sürmesinin üzerinden fazla geçmedi. Bu özelliği kullanabilmeniz için 10.000 takipçinizin olması koşulu getirilmişti. Fakat video servisi artık daha az takipçi kitlesine sahip olan YouTuber’lar için de canlı video hizmetini sunuyor. YouTube kanalınıza kayıtlı en az 1.000 takipçiniz varsa, canlı video yayını yapabileceksiniz.

[irp posts=”12332″ name=”YouTube video içerik tanımlamaları için çeviriler yapmanızı istiyor”]

YouTube kanalınıza canlı yayın yapmak oldukça kolay. Takipçi gereksinimlerini karşılıyorsanız, hemen Creator Studio araçlarına gidin ve canlı yayını aktif hale getirin. Daha sonra canlı yayın oluşturmak için YouTube mobil uygulamanızı kullanın. Aynı zamanda YouTube’ da sizin için otomatik olarak bir kayıt oluşturacaktır.

Daha az takipçisi olanların da YouTube’da yayın yapmalarının önünü açmak video servisine daha geniş bir içerik havuzu imkanı sunuyor tabii. Bu strateji YouTube’a, seçeneklerini arttırmaya devam eden Facebook Live’a karşı daha iyi rekabet etme imkanı veriyor. Özelliği belirli kanal sahipleriyle sınırlı tutmak da, canlı yayın özelliğinin kapılarını herkese açmadan önce bu özelliği öncelikle teknik anlamda daha seçkin bir grupla test etme avantajını sağlamış oluyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...